מכירה זוג שקנה דירה (לא בקריות) ומתנהלים ככה. ומאוד מרוצים.נחשפנו למתווך חרדי מירושלים המתעסק בכל ענין רכישת דירה להשקעה בקריות
כולל ניהל שוכרים ואפילו חלוקת הדירה עצמה!!!!
עדיין משהו לא רגוע בתוכי ...
למרות שהעסקה נראית מבטיחה במיוחד
יש למישהו כאן המלצות או דיס? יועיל בהחלט!!
פעם היה נראה מבטיח ואכן רוב הזוגות שנישאו לפני 6-10 שנים, קנו להם דירה להשקעה בסגנון שאת מתארתנחשפנו למתווך חרדי מירושלים המתעסק בכל ענין רכישת דירה להשקעה בקריות
כולל ניהל שוכרים ואפילו חלוקת הדירה עצמה!!!!
עדיין משהו לא רגוע בתוכי ...
למרות שהעסקה נראית מבטיחה במיוחד
יש למישהו כאן המלצות או דיס? יועיל בהחלט!!
פעם היה נראה מבטיח ואכן רוב הזוגות שנישאו לפני 6-10 שנים, קנו להם דירה להשקעה בסגנון שאת מתארת
ברוב הפעמים זה לא הוכיח את עצמו ולעתים אפ' גרם נזק כבד לזוג שנאלץ גם לקחת משכנתא וגם לשלם שכירות במקביל כשאין לו שוכרים בדירות
ולבסוף נתקע עם דירה בלי יכולת למכור אותה אפילו
רוב המתווכים במקומות האלה בחזקת גנבים.
יש בודדים ממש שהם ישרים. ואת זה אני אומרת מינסיון כאוב ומר.
אם יש לכם אפשרות בכסף הזה לרכוש משהו קרוב לבית, אפילו משרד או יחידה קטנה, זה עדיף.
שטויות במיץ.היו אשכולות בנושא,
ממה שהבנתי הקריות היו אטרקציה בעבר, אך לא עוד.
יש לברר היטב, לקרוא את השורות הקטנות בחוזה ולהתייעץ עם כמה שיותר אנשים שמבינים בתחום.
הרבה סיעתא דשמיא הצלחה ובריאות!
כיף לדעת שאני כותבת שטויות, ועוד במיץשטויות במיץ.
שלחתי הודעה בפרטיאבל רוב המתווכים שקרנים גדולים, והמתווך הידוע מירושלים הוא ראש הגנבים. [השיטה שלו ושל עוד מתווכים, ודווקא החרדים, שהוא מעלה את המחיר בעוד 50,000 ולוקח את ההפרש לעצמו].
לכתוב משפט שיקרי כזהכיף לדעת שאני כותבת שטויות, ועוד במיץ
והלוואי שהייתי טועה
לצערי על בשרי חוויתי זאתלכתוב משפט שיקרי כזה
"ברוב הפעמים זה לא הוכיח את עצמו ולעתים אפ' גרם נזק כבד לזוג שנאלץ גם לקחת משכנתא וגם לשלם שכירות במקביל כשאין לו שוכרים בדירות
ולבסוף נתקע עם דירה בלי יכולת למכור אותה אפילו" בחוסר אחריות מזעזע - מרגיז מאד
כל מי שקצת מכיר יודע שאלפי חרדים משכירים שם דירות, ואני אישית מכיר עשרות כאלו
כנראה שקנית במקום מאד לא טוב ומכרו לך מאד יקר.לצערי על בשרי חוויתי זאת
ועוד כמה וכמה מקרוביי
כך שאני רק באה להזהיר אנשים תמימים שלא ייפלו גם הם
זה לא מספיק בשביל לחשוב פעמיים?מברור הבנתי שעיקר החוסר הגינות זה הפקעת מחיר גבוה מידי מעבר לזה יש עוד סיכונים?
אם הוא מלחיץ אותכם, זה סיבה לחשוב פעמייםמחר אמור להיות החוזה!!!
כל מידע יתקבל בברכה!!!!!!!!
קבלנו הצעה על דירה שתתחלק ל4 יחידות
בחיפה אזור חילוני
מחיר 900000 כולל חלוקה שיפוץ ואחריות להשכיר
מברור הבנתי שעיקר החוסר הגינות זה הפקעת מחיר גבוה מידי מעבר לזה יש עוד סיכונים?
באיזה שנה זה אמור להתבצע? כרגע ענף הבניה קפוא כמעט לחלוטין!כולל חלוקה שיפוץ ואחריות להשכיר
זה ידוע שבאזור חיפה והקריות יש הרבה מתווכים גנביםקבלנו הצעה על דירה שתתחלק ל4 יחידות
בחיפה אזור חילוני
כדאי לברר שזה מקום עם ביקוש לשכירות, ולא אזור פשע. וגם לא קומה גבוההמחר אמור להיות החוזה!!!
כל מידע יתקבל בברכה!!!!!!!!
קבלנו הצעה על דירה שתתחלק ל4 יחידות
בחיפה אזור חילוני
מחיר 900000 כולל חלוקה שיפוץ ואחריות להשכיר
מברור הבנתי שעיקר החוסר הגינות זה הפקעת מחיר גבוה מידי מעבר לזה יש עוד סיכונים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: