אכן. ובן דוד שלי בגובה 1.75 בערך לקח מישהי נמוכה יותר מ1.91- בערך 1.8, זה גבוה מאוד בשביל בחורה, והיא אכן התחתנה עם אחד נמוך יותר ממנהזה באמת הרבה, אין כמעט גברים בגובה הזה.
אכן. ובן דוד שלי בגובה 1.75 בערך לקח מישהי נמוכה יותר מ1.91- בערך 1.8, זה גבוה מאוד בשביל בחורה, והיא אכן התחתנה עם אחד נמוך יותר ממנהזה באמת הרבה, אין כמעט גברים בגובה הזה.
אחוזון 98כמה את גבוהה עכשיו? והאם זה מפריע לך במשהו היום או שזה רק פלוסים?
זה בסדר לשאול אותך?האבא מטר שמונים האמא סטנדרט ומטה
יש לי אח נוסף שהוא 1.93 מטר והפסיק לגבוה בגיל 21/22
האח הגבוה מאד (2 מטר+) התארס עם בחורה נמוכה ממש משו כמו 1.6 מטרזה בסדר לשאול אותך?
הם התחתנו עם בחורות גבוהות גם, זה לא הפריע להן?
וזה לא הפריע לו ?אכן. ובן דוד שלי בגובה 1.75 בערך לקח מישהי נמוכה יותר מ1.91- בערך 1.8, זה גבוה מאוד בשביל בחורה, והיא אכן התחתנה עם אחד נמוך יותר ממנה
לעצור את הגובהאפשר לעזור ע"י טיפול בתרפית ממדים/טיפול תודעתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: