דרוש מידע נערים שיושבים בגינה ליד בינינים ומפטפטים בשעות מאוחרות בלילה מודיעין עילית, מה ניתן לעשות

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
יש מושג שנקרא הבנת הנקרא, אם אתה לא יודע לקרוא אל תראה את זה לכולם....

זה מכעיס אותי כי אחרי שיראו את ההודעה שלך יחשבו שבאמת כך כתבתי, אתה מוחק את הכל ומשאיר מילה אחת, זה לא בסדר...
סך הכל הבנתי למה היתכוכונת
לא לכל מי שיש בעייה מסויימת נקרא תיסמונת....
אומנם הם נימצאים במצוקה גדולה עם עצמם והם צריכים את כל החיבוק ואהבה ועם צריכים את העזרה של בציבור(כמובן רק עם המומחים בתחום)
אבל להשוות אותם לתיסמונת??

אביל'ל

משתמש פעיל
סך הכל הבנתי למה היתכוכונת
לא לכל מי שיש בעייה מסויימת נקרא תיסמונת....
אומנם הם נימצאים במצוקה גדולה עם עצמם והם צריכים את כל החיבוק ואהבה ועם צריכים את העזרה של בציבור(כמובן רק עם המומחים בתחום)
אבל להשוות אותם לתיסמונת??
מתנצל, אבל לא השוויתי ולא קראתי להם תסמונת,
נתתי דוגמה מדבר שגם אנשים שלא מכירים יבינו שמדובר שמישהו מיוחד,
ותסמונת לא הכוונה לחולה נפש אלא לאדם עם בעיה כלשהיא,
ושוב, אם תעברי על דבריי תראי שלא כתבתי עליהם שום מילת גנאי, רק לשבר את האוזן,
אני עובד עם נוער בסיכון, אני מכיר נוער מתמודד, ויודע המון בנושא הזה,
כואב לי לראות אנשים שרחוקים מזה ואינם מבינים דבר וכותבים שטויות,
לכן הבאתי דוגמה שהם יצליחו להבין את המשמעות,
איני חושב עליהם כך, בשום אופן..
ואם השתמע כך מדבריי, אני מתנצל בפני חברי הפורום המכובד הזה...

דוּבי

משתמש מקצוען
מאוד מקומם השפה שלך @אביל'ל בטוח לי (אני דן אותך לכף זכות) שאין לך מושג בזה .
הייתי ממליץ לך להכיר קצת מקרוב את החייזרים האלה ואולי תדבר אחרת.
אני כבר 12 שנה מתעסק איתם ושום דבר ממה שתיארת אינו נכון...

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
היינו סובלים מזה שנים שכן בבניין שהיה מזמין חברים ועושה מסיבות כל הלילה עם שירים ובוקסות
מי שמשווה מסיבה בתוך בית על רעשיו לחבורות רחוב שמציקים לעו"ש לא מבין בכלל במה מדובר. ואכן זה כל מה שהוא כתב.. אין לכם ולא חוויתם מהצד השני.

אז יאללה בואו נרד לרמה שלהם..
זה מה שאתה אומר?
הבנת הנקרא?..

עניין של סמנטיקה.
אתם דורשים שיקבלו בהבנה סבל של הנוער על אף היחס מהם,
מצופה שתגלו הבנה בסבל של הניק על אף היחס ממנו.

ובכלל מאיפה החוצפה לומר לבן אדם שהוא ומשפחתו סובלים פשוטו כמשמעו להכיל בגלל שההוא מסכן?
אם הוא מסכן ומסכן אחרים שיטופל במחלקה סגורה ולא יסכן את הסביבה.

וכן, חלקם הגדול מסכן את הסביבה.
וגם אם אתם אישית ברוח התבטלות מוחלטת למען הזולת (לא נראה שראינו את זה ביחס לניקים פה) זה עדיין לא מאפשר לו לעשות את זה לילדיו..

5127109

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אני לא ראיתי את הכל אבל אומר את השני סנט שלי...

ידוע הסיפור עם רבי מאיר וכו׳ שהיו בשכנותו וכו׳ והוא התפלל עליהם שימותו, ואשתו,ברוריה אמרה לו יתמו חטאים ולא חוטאים, וחזרו בתשובה בסוף וכו׳.
אם נשים לב המילה חטאים בתהילים היא עם דגש. מה שאומר שזה לא שם עצם של ריבוי של חטא, אלל אדם שהוא חוטא בעצם, כמו צבע, גנב שבכולם יש דגש.
ללא שום ספק, ההתמודדות עם הנוער שלנו היום זה לא מה שהיה בעבר.
אין דרך אחרת מדרכי נועם.
וגם, ככל שיש להם יותר תעסוקה, כמו מגרשי כדורגל, כדורסל, ברכה, וכו׳, דברים שני נוער אוהבים לעשות, ככה הם יהיו יותר עיפיים בערב ולא ישבו מתחת לבתים של השכנים ודו״ק.
אומר בזהירות לא מחיבת שגם לנו, במידול של השכונות והסטנדרטים החברתיים, הבאנו על עצמנו מרכז כל כך גרעיני וקשה, עם שולים רחבים מאוד. דברים שהיו נכונים לשנות התשעים לא נכונים להיום, וד״ל.

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
החבר'ה האלה הם בגדר תסמונת, יש להם הפרעה, אבל גם אם אדם כזה לפעמים קושרים למיטה,
עדיין לא חושבים שהוא בא להרע או בריון או כל מיני מילים שנאמרו פה...
כל מה שביקשו זה איך קושרים אותם גם למיטה..

המילים שנאמרו מבטאים בסה"כ כאב שמשום מה פה אתם לא יודעים להבין? רק את של ההוא ברחוב?

אביל'ל

משתמש פעיל
לא צריך להתלהם, רק צריך להבין שיש שני חלקים,
האחד בהבנה והכלה של אותו בחור היושב ברחוב, ולא לצאת למלחמה כי זה לא יעזור, לא לו, ולא לנו,
והשני, פתרון מעשי לבעיה מקומית,
רוב הדיון עבר על החלק הראשון, אנשים דיברו עליהם דיבורי גנאי ועל זה הגיעו התגובות,
לחלק השני, אין לי פתרון ממשי, ואפשר להבין את הכאב,
רק צריך להבין שתמיד תמיד, אין ילד רע, יש ילד שרע לו...

S.g

משתמש פעיל
האשכול הזה כואב!!
הילדים של אבא סובלים וכשכואב להם הם מכאיבים גם לנו.
הם רוצים שנכאב איתם, נבין שרע להם וקשה להם.
נאהב אותם כמו שהם כי הם אחים שלנו והם חלק אלוק ממעל.
לא ההורים אשמים (ברוב המקרים) וגם לא הילדים האומללים האלה.
הם לא מחפשים להיות רעים.
רע להם והם מחפשים את עצמם.

בדיוק אתמול שמעתי סיפור כואב ונודע לי על בחור ממשפחה מקסימה והורים נפלאים שהגיע למצב של גניבות נוראיות.

לא יכולה באמת לעזור אבל דבר אחד אני משתדלת כבר תקופה לעשות - מתפללת כל יום בשמונה עשרה בשמע קולינו
ומבקשת שיעזור לכל התוהים והתוהות , המבולבלים והמבולבלות ויתן להם יד במסע ויחזיר אותם ואת כולנו אליו.
שישוב אלינו וישיב אותנו אליו כי אף אחד לא יכול לעשות את הדרך לבד רק איתו יתברך שמו.
ואני כותבת את זה כי אני מבקשת מכם אנא התפללו גם אתם תבכו ותבקשו מה' גם אם אנחנו לא מכירים אותם אישית אבל הם הילדים של אבא והם אחים שלנו ואבא שלנו בוכה עם כל ילד שמתרחק.
כי לא ידח ממנו נידח- גם כשבן נמצא הכי רחוק שאפשר אבא דואג שיחזור אליו.
בסוף כולם יחזרו בואו נתפלל שזה יקרה מהר ולא מתוך כאב וצער אלא מתוך שמחה רוגע ושלווה פנימית אמיתית.
שיבינו כולם שאין עוד מלבדו והסיפוק האמיתי הוא רק בעבודת ה'.
מאחלת לכולם נחת יהודית אמיתית!!!!

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
ברצינות אני חושבת שכל בן אדם צריך לעבור קורס (מנסיון זה לכל החיים וזה גם כן זה איך להיתנהל עם עצמינו וילדינו)שעצם קודם כל מלמדים מי הם אותם אוכלוסיות(כי יש מלא אנשים שרואים אותם מהצד ולא יודעים מי הם באמת,מה הצורך שלהם)ואת הדרך להיתמודד מולם!! ויותר נכון לתת לנו כלים לעזור להם....
צריך להבין שהם סך הכל בני אדם...........
נ.ב
חבל שאנשים שעד שזה לא מגיע למישפחה שלהם ולא חווים את זה אישית(לא מאחלת לאף אחד)לא יודעים באמת מה זה.....
דבר אחד שאני יכולה להגיד שאנשים צריכים לילמוד להכיל.........(בין עם אתה חושב שזה לא בסדר)

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
תפילה זה העיקר.
והשתדלות זו גם חובתנו.

לא מצליח לחשוב שאפשר בקורס וחצי ללמוד את התחום לעומק. וכתיבה בעדם בפרוג גם לא יועיל להם כלום.

תרומה לארגוני קירוב שמתעסקים ב'קירוב קרובים' ביומיום זה השתדלות ראויה שגם תביא בס"ד תוצאות.

כל השאר לא יועיל שום דבר.

על החתום, אחד שגר בעבר בסביבה כזאת וקנה את הדירה ממי שילדיו הקטנים ידעו פתאום יותר מושגים ממנו.. וב"ה נחלץ מהאיזור בנס אחרי מספר תקריות ואחרי שנדקרו כמה ואף נרצח משם מישהו.

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
ואגב. היה לי שכן ששלח בכח את הילדים לצבא על אף שהבית היה חרדי.
כולם הורידו את הכיפה.
אבל אמר לי בגאווה 'תראה את הילדים שלי, אני יודע שהם ירדו מהדרך, אבל לעולם לא ירצחו כי שם יעשו מהם סדר.'

ובאמת כולם בקרבי ושם רק ביד קשה יצאו בני אדם.
עוזרים לכולם בבניין. והם הבוררים בכל סכסוך רחוב.

ישראלג

משתמש סופר מקצוען
ממש אני לא מבין איך אפשר ליהיות כזה רע להפריע לאנשים שצריכים ללכת לישון,למי ניתן לפנות? לאיזה מספר להתקשר?
בקיצור.
לאחר שהאשכול כבר יצא מעיקר הנושא.
מניסיון!!!
פשוט לרדת אליהם, ולבקש יפה, [לא בצורה מתנשא, ולא ב"אני לא מבין אתכם, אתם לא יודעים שיש אנשים שרוצים לישון"], פשוט לבקש, וכן... יש להם לב, תתפלא.
אני פשוט ניגשתי אליהם, ואמרתי. [תרשום, תתאמן ואז...;) ]
ערב טוב חברים.
[עכשיו צריך להנמיך עוד יותר את הטון]
תקשיבו שניה, אני גר כאן [ומפנה באצבעי לעבר ביתי בקומה השלישית] והילדים שלי צריכים ללכת לישון, ולפעמים קורה שהרעש של הדיבורים מפריע להם, יש מצב שאתם תעברו לדבר ליד התחנה?
[נגיד... כל מקום שלא יהיה שם הפרעה לאנשים אחרים.].
זהו. וזה פשוט עובד.
וכשהם הולכים לכיוון ... לא לשכוח לומר להם בכנות, ממש תודה על ההתחשבות.

נערך לאחרונה ב:

ביזנס מן

משתמש מקצוען
האשכול יצא מהקשרו בנאדם פה התייעץ ע"ז שהוא לא יושן בלילה מרוב רעש
וכולם התחילו פה להגיב על נפשות אומללות שזה באמת חשוב אך אין כל קשר פשוט אילסטרולציה
אני חושב ומזדה מאוד עם הסובל כי אני מכיר את הבעיה הזו
אמר לי משהוא שגר מול איצקוביץ שיש לו רעש בליה הוא פשוט משפריץ ספל מים לא לכיון של המשוחחים וכולם בורחים מהר
אני לא חושב שזה מתאים לך כיון שילך שם מהומות
אלא השיטה היא לנסות בדרכים ערמומיות איך להעביר את המוקד של הפגישות למקום אחר שלא יפריע
לדוג' ליצור איזה מקום שיהיה להם מענין שם אולי איזה ספסל או גינה בסמיכות
ואפשר לדבר עם משהוא אחד מבין הפרחחים שם נערי שוליים מסכנים שרע להם שיעבור לשם ויסחוב את כולם (צריך למצוא משהוא שעדיין נשאר בו לחלוחית של חמלה)
אני ממש מזדהה איתך בהצלחה

פונץ' וניל

משתמש פעיל
ידידים יקרים תבינו.
אני שוב פעם אומר כשטוב לא עוזבים החברה האלה שנמצאים בחוץ עברו חיים איומים שגם אם אנחנו לא מבינים (והאמת שלא רצינו להבין כי מאוד קשה לנו לקבל זאת) חמה כמה ואיך.
זאת המציאות.
תלכו כמה שנים אחורה ותבדקו מזה החברה האלה ותראו שהם היו מטובי בננו.
ליבי ליבי על חלליהם מעי מעי על הרוגיהם.
ושוב פעם יישר כח ענק לאמהות שמוסרות נפש למרות שההתמודדות איתם היא איומה ונוראה אבל זכרו אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו וזה בדיוק המצ ב פה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה