בקשת תפילה נעמי תמר בת חיה, בד"ה...

12 Shira

משתמש מקצוען
ב"ה המצב לא השתנה, וזה נס ענק!!!
התחילו לה עכשיו תרופה חדשה, בעז"ה נקווה לבשורות טובות.
צריך רבה רחמי שמיים!
תודה רבה על התפילות!! רואים בחוש שהם עוזרות למצב!!

12 Shira

משתמש מקצוען
לרפואת נעמי תמר, המצב מייאש אבל הרב חיים קנייבסקי שוב בירך אותה ברפואה שלמה אתמול אז חייבים להמשיך ולהאמין שיהיה נס... (הועבר ע"י המשפחה...)
אנא הרבו בתפילות!

yael arc

משתמש פעיל
התפללתי עליה אתמול בהפרשת חלה.
שיהיה רפואה שלימה,
ומחכים לבשורות טובות בקרוב ממש!!!!

שואל ומשיב

משתמש מקצוען
'בחדרי': בעפולה נפטרה מהמחלה הקשה הנערה נעמי טולדנו ע"ה בת 14 בתו הגדולה של יבלחט"א האברך הרב יוסף יחיאל טולדנו מנהל תלמוד תורה לבני התורה הספרדים בעפולה עילית ובנו של הגאון רבי שמואל טולדנו מחשובי הרבנים בראשון לציון.

tamar *-*

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
אני לא מאמינההה
אמאאא אני בוכה פה
איזה פחד
ברוך דיין האמת

tuty

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
לא!!!!!
אני לא מאמינה!! ה' ירחם!
ברוך דיין האמת

פרק קכד:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי ד' שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל: ב) לוּלֵי ד'שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם: ג) אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ: ד) אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ: ה) אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים: ו) בָּרוּךְ ד' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם: ז) נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ: ח) עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם ד' עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה