אפשר קישורים לתוכנות כאלו?1. יש תוכנות שעושות דברים כאלו
2. במאפיינים (של התיקיה) יש לחצן שינוי סמל
תעשה חיפוש באיש את רעהואפשר קישורים לתוכנות כאלו?
כונן יש BITLOCKER של מייקרוסופטהבנתי באיש את רעהו שאין משהו שבאמת נועל את התיקייה
אני טועה ?
יש פחות ויש יותרכלומר זה נראה כאילו זה נעול
עד שיגיע איזה "מבין"
אני נסתי איזה שהוא תוכנה והיא רק הסתירה לי את התיקייה אך לא נעלה בשעה שאמרו לי שהוא נועלת.הבנתי באיש את רעהו שאין משהו שבאמת נועל את התיקייה
אני טועה ?
כלומר...יש לי איזה תוכנה שנתתי פה אז זה לכמה אנשים וזכור לי שזה נעול אותה בתוך התוכנה
כפשוטוכלומר...
כלומר... אני לוחץ שני לחיצות על התיקייה והא מבקש ממך קוד?כפשוטו
שיש תוכנה שנועלת קבצים תיקיות במחשב
התיקייה נמצאת בתוך התוכנהכלומר... אני לוחץ שני לחיצות על התיקייה והא מבקש ממך קוד?
אני צריך תוכנה שנועלת תיקיה עם קוד שהתקייה נשארת רגיל על השולחן עבודה בדיוק כמו נעילת אקסל.התיקייה נמצאת בתוך התוכנה
ככה זכור לי
אני חושב אם אני לא טועה שמה שיש לי זה מכניס לתוכנהאני צריך תוכנה שנועלת תיקיה עם קוד שהתקייה נשארת רגיל על השולחן עבודה בדיוק כמו נעילת אקסל.
יש כזה חיה?
מה זאת אומרת בצורה שונה?אני חושב אם אני לא טועה שמה שיש לי זה מכניס לתוכנה
ואני לא חושב שיש מה שאתה רוצה
אולי אם זה עושה תיקה בצורה שונה אבל זה לא ניראה אותו דבר
כמו קובץ של התוכנהמה זאת אומרת בצורה שונה?
תעלה.כמו קובץ של התוכנה
אם תרצה אני יעלה לך ותבדוק את זה באצמך
מעלה את זהתעלה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: