תודהה גם אני מאד אשמחתעלה
תאמת שבתור ילדה היה לנו במחשב משהו כזה שנעלנון תקיות כל היום ושכחתי איך עושים את זה...
תודהה גם אני מאד אשמחתעלה
למה זה חסום לי?העלתי את זה
להדביק בסוף הקישור hC7RUq9M4x
שימו לב הקוד ברירת מחדל זה 123456789
ואז אתם יכולים לשנות את זה
תוכנה דיי פשוטה
כנרה שלא הדבקתה בסוף כמו שכתבתילמה זה חסום לי?
פותח תמיד קבצים שחסומים בגמבו?כנרה שלא הדבקתה בסוף כמו שכתבתי
תוכנה אחת? זה 164 קבציםתוכנה דיי פשוטה
פשוט מאוד כל קישור שמתפרסם בפורום ציבורי נחסם אוט' לכן חתך את הקישור וחלק ממנו הדביק כמילים רגילות, פתרון ישן......פותח תמיד קבצים שחסומים בגמבו?
אצלי זה פתוחפותח תמיד קבצים שחסומים בגמבו?
זה פשוט תוכנה נידתתוכנה אחת? זה 164 קבצים
אני שניה יעבור על זה והזכר בדיוקתודה ענקית ממש עוזר.
קצת הדרכה...
אני הכנסתי לשם קבצים עכשיו איך יש לי אותם?
תודה ענקית ממש עוזר.
קצת הדרכה...
אני הכנסתי לשם קבצים עכשיו איך יש לי אותם?
ואיך אני מפעילה קבצים שיש שם?
איך אני נכנסת לתקייה?
תודה רבה
אוקי אז ככהאני שניה יעבור על זה והזכר בדיוק
ואז צריך להחביא מחדש?שרוצים לפתח את זה יש ציור של מנעול פתוח לחוצים שם ואז אתם תראו את הקבצים בדיוק איפה שאם היו לפני שהכנסתם אותם לתוכנה
המשךאוקי אז ככה
מה שרוצים לנעול גוררים לתוך התוכנה
שרוצים לפתח את זה יש ציור של מנעול פתוח לחוצים שם ואז אתם תראו את הקבצים בדיוק איפה שאם היו לפני שהכנסתם אותם לתוכנה
אחרי זה צריך לסמן את הקובץ וללחוץ על המנעול הסגורואז צריך להחביא מחדש?
שאת סוגרת את התוכנה זה שאול אותך אם לשמורואם אני סוגרת את התוכנה זה נשמר שם נכון?
לא שואל אותי אם אני רוצה לשמור... רק אם אני בטוחה שאני רוצה לצאת זה בסדר?שאת סוגרת את התוכנה זה שאול אותך אם לשמור
כן זה בסדרלא שואל אותי אם אני רוצה לשמור... רק אם אני בטוחה שאני רוצה לצאת זה בסדר?
בתוכה שהעלתי אתה יכול לעלות כמה שאתה רוצה לתוך התוכנהלי יש את זה וזה מעולה נראה לי הנעילה עם הקוד הטובה ביותר שיש . מרוצה עד הגג
נקודה אחת שצריך לדעת שאחרי ההורדה מקבלים תיקיה אחת בלבד(לא נראה לי שיש אפליקציה שנותנת שתי תיקיות)
אבל בתוכה אפשר לעשות הרבה תיקיות משנה
אני לא זוכר מאיפה הורדתי אותה בחינם לא מכאן אבל גם כאן זה נראה לי בחינם
אני לא מצליח לכתוב את הקישור איך עושים את זהבתוכה שהעלתי אתה יכול לעלות כמה שאתה רוצה לתוך התוכנה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: