מחוץ למשחק??? מחוץ ל... כתבת כבר שלשה קטעים, ידידי!! אתה זה כל המשחק. לא רק השחקנים, השוערים והשופט, אלא גם השער והכדור, שתהיה לנו בריא.בסוף כן כתבתי. ולא אחד, אלא שתיים! כלומר, כבר שלושה... יש לי גם רעיון לקטע רביעי, אבל נראה לי שאני אשאיר אותו כרגע מחוץ למשחק.
שום פטר.וכך פטר אותי
לגמרי כנ"ל, ניסיתי לחשוב על איך נראה כושי בהולנד, ילד בלונדיני בח'רבת ענאתא, ומלפפון בשדה עגבניות, ופטר אותי מוקדם מידי... (וגם הייתי עמוס) אבל נמתין, אולי אתגר נוסף יאתגר אותי שוב.
בואנ'ה לא מוסיפים תנאים אחרי תחילת המשחקאבל התנאי הוא להשתתף בכווווווולם.
בקיצור, לפרוש?אבל התנאי הוא להשתתף בכווווווולם.
בוא נעשה אתגר מקביל...בקיצור, לפרוש?
בסוף הסאגה ייבחר אחד שיכול לאתגרים כולם בצורה יוצאת דופן,
לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לאאה, הבנו. מי שלא הגיע לקו הגמר באתגר הקודם ז'תומרת שהוא לא יכל לאתגרים כולם.
הלכנו לישון.
זה בסדר יא' יקר שלנו, לא התכוונתי לסחוט פירגונים בכוח (כמו שתמיד הרעב'ס בחיידר והמשגיחים לא יודעים מה לפרגן על איזה עב"מ - אז הם אומרים 'אה, הוא מאמעש מיוחעד, מיוחעד מעייד', כאילו שמישהו חשב שיש לו את הפרצוף והגרביים של כולם בדיוק).בפרט אתה שאתה מיוחד ביותר!
חה חה חהזה בסדר יא' יקר שלנו, לא התכוונתי לסחוט פירגונים בכוח (כמו שתמיד הרעב'ס בחיידר והמשגיחים לא יודעים מה לפרגן על איזה עב"מ - אז הם אומרים 'אה, הוא מאמעש מיוחעד, מיוחעד מעייד', כאילו שמישהו חשב שיש לו את הפרצוף והגרביים של כולם בדיוק).
רק רציתי קצת לוודא שיש לדגים בשביל מה להחזיק את הראש מעל המים....
אתה עדיין לא יכול להגיד את זה, אתה לפני כן צריך לקרוא יותר מ2500 מילה במה שכתבתי באתגר 2...חהכתיבה שלך ייחודית ומעולה במעלתה מעל לשאר הכתיבות.
טעית ידידי.נראה לכם שאכפת לי אם הפרס יהיה שבועיים בוולדורף אסטוריה ירושלים או יומיים בארבע העונות רמאללה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: