ידידיה חבר
מהמשתמשים המובילים!
@נריה מגן ההרגשה מוכרת כל אימת שאתה דורך במקום חילוני אליטיסטי שמסתכלים עליך כחייזר שנפל מכוכב,
לפעמים הדבר גם מביא לסיפורים חמודים, כגון אותו ביקור שהיה לי אי פעם בשכונה חילונית מובהקת, (ואל תשאל למה ומדוע) חשבתי משום מה לנסות לחפש אוכל כשר, וכשנכנסתי לחנות הפיצוחים הראשונה שראיתי שאלתי את המוכר זה עם העגילים בכל מקום אפשרי
איזה הכשר הפיצוחים?
תוך שהוא מודד אותי מכף רגל ועד ראש הוא עונה לי "אח'שלי יש לי הכל רק תגיד איזה אתה רוצה?"
דווקא הסיטואציה הראשונה שצצה לי בראש בהקשר הזה כאולטרה דוס מקצועי, היא אותה פעם שהתנדבתי להשקיף בספירת קלפיות באיזור חילוני מובהק, והכבוד שרכשו אלי היה לא יאומן. והכי מעניין שזה היה דווקא בגלל הכובע והחליפה והדיסטאנס שהפגנתי, הם הרגישו שהבחורציק הזה שנראה בן 15 (ככה הייתי נראה אז, לפני שהוצאתי מרפסת לא חוקית...) מעורר כבוד בהופעה שלו. היה שם בחור חרדי שהגיע עם טריקו וכו', והם התייחסו אליו כמו ליתוש. למדתי מזה שדווקא כשאתה מופיע כמו שאתה, ומתנהג כמו שאתה, לא יורד לרמה שלהם, לא מתלבש כמותם - דווקא אז הם מעריכים אותך!
והרב @ידידיה חבר מה שבטוח שאני הקאתי מהרוחש בוחש המגעיל הזה, זה מזכיר לי את הרגע הנורא בחיי כשאתה מרסק מקק למוות הקראכץץ' הזה מחסל אותי..
חיז'מאיייס!! דרעק!!!
תיכף אני חושד שאינך ממין הזכרים...
ואגב, זאגט מיר אין א'עיבריש, איך פאר שטייסט נישט אידיש... (מקוה שאת המשפט הזה צלחתי...).
בכ"א מחילה מכל מי שהקיא את נשמתו, או שעזרתי לדיאטה שלו בגלל הארוחה שהוא הפסיד...
נערך לאחרונה ב: