אמת.יש עוד מסלולים לחשבון פטור מעמלות.. תעודת הוראה לאשה למשל.. בטח @הון ובית יוכל לכוון אותם לזה
ישנם גם בנקים דיגיטליים כמו פפר, או ONE ZERO שהם ללא עמלות.
אמת.יש עוד מסלולים לחשבון פטור מעמלות.. תעודת הוראה לאשה למשל.. בטח @הון ובית יוכל לכוון אותם לזה
וואו מענייןנכון מאד.
מכשיר מוכר.
אבל הוא לא יבדוק לך אם במקרה המחסן של השכנים / חדר מדרגות / הפנס רחוב יושבים לך על המונה.
מסכים?!
זה הדבר הראשון - והכי קל - שהייתי בודק.
אח"כ, מכשיר מכשיר, אם יש לו את המד - מעולה, אם לא, גם דרך המונה ניתן לבדוק באופן גס.
כתבתי שבמזרחי יש לי עמלות כי בהצטרפות היה לי או הלואה בלי ריביות או פטור מעמלותאמת.
ישנם גם בנקים דיגיטליים כמו פפר, או ONE ZERO שהם ללא עמלות.
על כל מוצר חשמלי כתוב כמה הצריכה שלו בוואט, ויש נוסחה די פשוטה לחשב כמה זה יוצא בקוש''ט.אולי מישהו שקצת מבין בחשמל יגיד לי בערך איך עובד איך אני יודע כמה מוצר אמור לצרוך לי וכמה עולה לי כל דבר בסטנדרט
זה יכול מאוד לעזור לי בחישובים
כי נגיד יש מוצר שאני רואה שהוא לוקח הרבה יותר מהממוצע שלו אבל כל הפער הוא בין 5 ל10 בחודש אז לא כ"כ משמעותי
אשמח אם יש מישהו שיעשה לי בזה באמת סדר
כמה למה איך
זה שיטה כאן ועכשיו לחיות עם מה שיש.תודה רבה על התהליך המענין והמחכים
עושה חשק להתיעל תוך כדי התהליך שלכם
שאלה קטנה- אם זה נכון לעשות כך?:
בתחילת החודש לחשב הכנסות והוצאות קבועות (מעיפים עין לראות אם יש איפה להתיעל בהוצאות הקבועות)
ואז יודעים כמה נשאר להוצאות משתנות
מחלקים את הסכום ל4 שבועות
ויודעים כמה אפשר להוציא כל שבוע החודש
נשמע לי קצת יותר פשוט מאשר ממוצע 3 חודשים אחורה
ונסיון למצוא כמה אנחנו מוציאים על כל סעיף-אוכל ביגוד וכו שזה קצת מתיש וגם מאוד נתון לשינויים
מדובר על ההוצאות החודשיות ולא השנתיות
תודה
אם מישהו לא מתכוון להגדיל הכנסות אלא רק ליעל את הצריכהזה שיטה כאן ועכשיו לחיות עם מה שיש.
אבל אני חושב שהם מנסים להגיע למספר כמה באמת המשפחה הזאת צורכת, זאת אומרת אם הם מגזימים במשהו להוריד ואם לא צריך להוסיף, אפשר להצטמצם ולחיות בדיוק עם מה שנשאר, אבל אם זה באמת לא מספיק יום אחד זה יתפוצץ וזה לא יעיל לאורך זמן, לכן צריך להגיע למספר כמה צריך ולפי זה לייעל את ההוצאות וההכנסות.
זה בדיוק הנושא של יעוץ כלכלי שלא באים רק לעזור כאן ועכשיו, אלא באמת לבדוק אם המשפחה הנ"ל צריכה הגדלת הכנסות או שלא וזה רק באמצעות ממוצע, ואין כזה דבר לא מתכונן להגדיל הכנסות אם הוא חייב את זה, כי אין ברירה החיים חייבו אותו לזהאם מישהו לא מתכוון להגדיל הכנסות אלא רק ליעל את הצריכה
מה ההבדל אם הוא יודע כמה הוא מוציא ואז מתכנן תקציב בהסתמך על הנתונים,
או שהוא לא יודע כמה הוציא עד היום אלא רק מתכנן תקציב לחודש הקרוב לפי ה"פר" שיש לו אחרי הוצאות קבועות?
היתרון בצורה הזו (תכנון לחודש הקרוב) הוא הגמישות שיש לשימוש בדיוק לפי הצורך
כי חודש אחד קונים בסכום גדול במכירת בשר, חודש אחר צריכים נעלים, חודש אחר צריכים דברים מקטגורית כלי בית, ובחודש הבא קניית מוצרי טיפוח.
אז בתחילת החודש משערים מה יצטרכו ולפי זה מחלקים את הסכום שיש לשימושים שחושבים שצריכים זה נותן גמישות ומענה לצרכים.
לנסות לתכנן ממוצע בכל תחום זה יותר קשה ופחות מדויק כנראה. כי יהיו תחומים שהסכום שהקצבנו לא מספיק לעומת תחומים שלא נשתמש בסכום שהוקצב עבורם החודש.
יש נושא שאני חושב כדאי לברר,המשפחה כתבה שהם מפרישים חומש על סך 2000 (אם אני זוכר נכון) בעוד יש להם חובות עד 40K+
היתי פעם בשיעור של דיין גדול מירושלים ואמר שמי שחייב כסף אסור לתת צדקה
לא באתי לפסוק הלכות לאף אחד,אבל שוב מבהיר שכדי לברר האם להמשיך כך או לא
ואני כולי תפילה שתצאו מזה מהר וגם שתוכלו לעזור הלאה!
תאמין לי שהתייעצנו
בהצלחה רבה!!תודה רבה על התהליך המענין והמחכים
אני בהחלט מבין מה אתם מתכוונים לשאול, אבל לדעתי - לא.תודה רבה על התהליך המענין והמחכים
שאלה קטנה- אם זה נכון לעשות כך?:
בתחילת החודש לחשב הכנסות והוצאות קבועות (מעיפים עין לראות אם יש איפה להתיעל בהוצאות הקבועות)
ואז יודעים כמה נשאר להוצאות משתנות
מחלקים את הסכום ל4 שבועות
ויודעים כמה אפשר להוציא כל שבוע החודש
נשמע לי קצת יותר פשוט מאשר ממוצע 3 חודשים אחורה
ונסיון למצוא כמה אנחנו מוציאים על כל סעיף-אוכל ביגוד וכו שזה קצת מתיש וגם מאוד נתון לשינויים
מדובר על ההוצאות החודשיות ולא השנתיות
תודה
וואו, שאלה סופר מצוינת!תודה על כל התהליך המרתק!
אשמח אם בפגישה הבאה (שממש חבל שהיא עוד כ"כ הרבה זמן...) כשאתה מדבר על ייעול התקציב(חודשי + שנתי) תתן התייחסות גם לעצמאיים שהכנסות משתנות ואין הכנסה קבועה
מה שעובד אצלנו- משיכת משכורת חודשית קבועה מהחשבון של העסק (שמתנהל בחשבון נפרד מהחשבון של הבית) לפי ממוצע ההכנסות.תודה על כל התהליך המרתק!
אשמח אם בפגישה הבאה (שממש חבל שהיא עוד כ"כ הרבה זמן...) כשאתה מדבר על ייעול התקציב(חודשי + שנתי) תתן התייחסות גם לעצמאיים שהכנסות משתנות ואין הכנסה קבועה
מצויין!מה שעובד אצלנו- משיכת משכורת חודשית קבועה מהחשבון של העסק (שמתנהל בחשבון נפרד מהחשבון של הבית) לפי ממוצע ההכנסות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: