בעז"ה.@הון ובית יש צפי להמשך?
יישר כח על התכנים עד עכשיו
יש כיוון?בעז"ה.
מתעכב קצת, אבל ימשיך ממש בקרוב.
אני אעדכן כאן לפני.
אני בהחלט אעדכן.יש כיוון?
השבוע/שבוע הבא?
שנדע מתי לבדוק בערך
יש!!!הודעה חשובה!
לכל אלה שחיכו והמתינו ממש בסבלנות..
ובכן חברים!
כשזה מגיע - זה מגיע בע-נ-ק!!!
ואנחנו חוזרים במלוא העוצמה ללווי המשפחה בדרך ליציאה מהחובות בעז"ה.
ובפגישה הקרובה - תהיה לנו הפתעה אדירה!!
מצטרף אלינו הרב @ברוך פייגר - שהוא אחד 'ה'מומחים הגדולים ביותר במשך למעלה מעשור להגדלת הכנסות בקרב הציבור שלנו ובכלל, ובעצמו עם וותק עשיר בלווי משפחות לשלווה כלכלית, הכל בכדי שנוכל יחד להביא את משפחת @צעד נכון היקרה שלנו, אל חופי השלווה והרוגע הכלכליים בס"ד.
אם עד עכשיו היה מעניין..
מעכשיו הולך להיות סופר מרתק!!
אז כל האוהדים ויקירי הלווי שלנו מהטריבונות והיציעים - היו נכונים ליום שלישי (מחר), בשעות הערב.
אני כבר מתרגש..
ניפגש!
נ.ב.
הודעה על שעה מדוייקת תגיע בהמשך בעז"ה.
גם לנו היה חובות וכיום אנחנו גומרים בפלוס לא משנה הכסף היה מנוהל על ידי אחד מבני הזוג שלא ניהל כל כך טוב ואז עבר לבן הזוג השני ומאז ברוך השם יש סיעתא דישמיא ובדרך הטבע פשוט קונים רק כשיש. אני יודעת שיש שיתקוממו אבל זה הפתרון שהיה לנו אין? לא קונים כבר חיתנו גם ילד ונקווה שימשיך הלאה המשכורת שלי בכלל לא גבוהה אני מורה..
איך מעפולה נקליט מישהי מבני ברק?@צעד נכון מקווה ראשית חייבת לומר לכם תודה על השיתוף והכנות
וכל פתיחות נוספת שלכם היא מלמדת עוד
מעריכה כי זה לא פשוט להחשף!
שאלה לי אם מתאים לכם כמובן לענות
האם אולפן הקלטות/עריכות מצריך דווקא לקוחות מהאזור? כלומר מה הבעיה להרחיב את הלקוחות לאו דוקא מעיר מגוריכם?
נכון זה היה קצרזה היה קצר...
אני חושבת שהיא התכוונה לאזור הצפון הקרוב... בית שאן, מגדל העמק, טבריה. וכדו'איך מעפולה נקליט מישהי מבני ברק?
דרך הטלפון???
בהחלט היה בילבול, השאלות היו קצת כלליות בהתחלה ואח"כ הסבר ומיקוד שלהם, ובסוף השאלון, קצת לא ברור מה השגנו אחרי הפגישה...אמנם כאן זה היה קצר אבל אני עדיין מבולבל
האמת אני לא כל כך מבינה בתחום..אני חושבת שהיא התכוונה לאזור הצפון הקרוב... בית שאן, מגדל העמק, טבריה. וכדו'
מההיכרות שלי - בת מצוות וכד' שרוצים להקליט מישהו אז זה באמת רק מהאזוראיך מעפולה נקליט מישהי מבני ברק?
דרך הטלפון???
ברורהאמת אני לא כל כך מבינה בתחום..
שאלתי בשביל להבין ולנסות לעזור.
אם מקליטים ילדת בת מצווה בוודאי שאי אפשר לעשות את זה דרך הטלפון
אבל אם עורכים באולפן הקלטות אז מן הסתם מעבירים אותן במחשב ואז אין משמעות למרחק..
מאמינה שאתם מפרסמים כבר בכל יישובי הסביבה ולא רק בעיר עפולה
ברורמההיכרות שלי - בת מצוות וכד' שרוצים להקליט מישהו אז זה באמת רק מהאזור
אבל רכזות חברתיות, עורכות שואר לקוחות, הרבה פעמים צריכות קטעי קרינות/ שירה והם לא שולחים לאולפן מישהו , האולפן נותן את כל השירות.
אני תיקשרתי עם אולפן רק במייל - שלחתי את המילים , כתבתי מה אני רוצה ,שלחה לי דוגמא וזהו.
בשביל זה יש את פרוגברור
את זה אנחנו עושים אם כי זה תחום מאוד נפוץ ולוקח זמן להתפרסם
יש בזה קצת משהובהחלט היה בילבול, השאלות היו קצת כלליות בהתחלה ואח"כ הסבר ומיקוד שלהם, ובסוף השאלון, קצת לא ברור מה השגנו אחרי הפגישה...
אני צודקת?? או שזה הרגשה אישית שלי???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: