היא זכתה באתגר 67 (ולא בפעם הראשונה..), וכעת היא בהמתנה בגלל האתגר המפורסם.למה ניצחון שני?
( @אריאל לוי אולי שיתנו לזוכה במקום הראשון לבחור את הפרס?)
היא זכתה באתגר 67 (ולא בפעם הראשונה..), וכעת היא בהמתנה בגלל האתגר המפורסם.למה ניצחון שני?
אה שלה זכה?היא זכתה באתגר 67 (ולא בפעם הראשונה..), וכעת היא בהמתנה בגלל האתגר המפורסם.
בהחלט!!!אני חושב אולי כדאי שנעשה את שלוש הפרסים פונטים, זה נראה שאף אחד לא מעניין אותו המכונת שייקים הזאתי…
אולי פשוט נשאל לדעתו של הזוכה…
תמיד אפשר גם וגם...אני חושב אולי כדאי שנעשה את שלוש הפרסים פונטים, זה נראה שאף אחד לא מעניין אותו המכונת שייקים הזאתי…
אולי פשוט נשאל לדעתו של הזוכה…
אם רק היה אפשר לזכות במכונת פונטים...זה נראה שאף אחד לא מעניין אותו המכונת שייקים הזאתי…
מהמם אולי מיצ טערים
בהחלט.מהמם אולי מיצ טערים
בעקבות זה, שיניתי קצת את הניסוח, האם ניתן להחליף?היתה הרבה מחשבה מאחורי זה...
להפך, מעצבים ששמו לי בפינה האשטאג #להוציא_את_המיץ זה לא טוב לי...
המטרה בזה זה לשמור על אחידות כלשהיא בינהם שנדרשת למה שאמור לקרות בעקבות האתגר...
אני לוקח את. הכרזה מכאן, אין צורך להחליף.
גם אני עשיתי איזה שינוי קטן בעיצוב. אשמח אם תקח מכאןאני לוקח את. הכרזה מכאן, אין צורך להחליף.
אדרבה תסבירומה אם זה ? - אולי לא הבנת את העומק ?!
כך ואם לא אז יהיה כך ... לקשיי הבנה...אדרבה תסביר
זה די מלחיץ, יש לצייןכך ואם לא אז יהיה כך ... לקשיי הבנה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: