למה? זה יהיה בעיני משעמם שהכל שטוח.לא נראה לי בכל מקרה מעלה
אולי כדאי לעשות חוק שזה חייב להיות לא משהו תלת מימדי אלא רק שטוח על רצפה או על קיר !
נראה לי יצירתי יותר זה פסיפס תלת מימד
למה? זה יהיה בעיני משעמם שהכל שטוח.לא נראה לי בכל מקרה מעלה
אולי כדאי לעשות חוק שזה חייב להיות לא משהו תלת מימדי אלא רק שטוח על רצפה או על קיר !
לדעתי כשרואים שתי יצירות דומות מאד זה פוגע בהצבעות לשתיהםסתם שאלה מותר לעלות שתי יצירות מאותו סגנון
כמו נגיד את שתי האלה שעלתי פה בנספח להעלות אותם בתור שתי יצירות ?
@מנהל ai
אז שאף אחד לא יעתיק ממנילדעתי כשרואים שתי יצירות דומות מאד זה פוגע בהצבעות לשתיהם
אויש, נהרס לי את הרעיון.דוגמא נוספת לאתגר
צפה בקובץ המצורף 1708899
תשימי בכל זאת, זה מהמם!אויש, נהרס לי את הרעיון.
אני כבר זמן ארוך יושבת ומנסה להגיע למשהו יפה, כאילו 7 המינים, ואז זה יהיה קישוט לסוכה.
אני באה לנספח. אויש... הכל הלך לטמיון.
צפה בקובץ המצורף 1708937
גם לי קרה משהו כזה בהתחלה ראיתי את האתגר מיד פתחתי עברתי ברפרוף ולא אחזתי שזה חייב להיות אוכל ויצרתי יונה כזאתי (יש את זה באשכול שיתופים שלי)אויש, נהרס לי את הרעיון.
אני כבר זמן ארוך יושבת ומנסה להגיע למשהו יפה, כאילו 7 המינים, ואז זה יהיה קישוט לסוכה.
אני באה לנספח. אויש... הכל הלך לטמיון.
צפה בקובץ המצורף 1708937
אבל הלכה המקוריותתשימי בכל זאת, זה מהמם!
זה לא אוכלאפשר לכתוב משפט מחץ כלשהוא?
מה, היצירות שלי חסומות? למה?לא יודע אם זה קשור לכאן אבל איך זה הגיוני?צפה בקובץ המצורף 1708991למה מה שנשלח קודם לא נבדק קודם?
לא, זה כולה עוד לא נבדק מקודם.מה, היצירות שלי חסומות? למה?
להשאיר את זהיש ללאונרדו איזשהו באג קשה לו לייצר אנשים מפסיפס, ניסיתי בהמון וריאציות וסגנונות.
תכל'ס עובר שהאנשים עצמם יותר אנושיים, נכון?!
מה הכי מוצלח?!
לכל אחד מהם יש משו אחר שחסר/מציק לי...
צפה בקובץ המצורף 1709108צפה בקובץ המצורף 1709107צפה בקובץ המצורף 1709110
מה שהכי התחברתי והעיליתי בינתיים-
כדאי לי להחליף או להשאיר?
צפה בקובץ המצורף 1709112
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: