רעיון מעולה! תודה רבה!
תודה על ההתיחסות.
להפך זה ממש עוזר לי!סליחה שאני מעלה את זה שוב.
תודה על ההתיחסות.
להפך זה ממש עוזר לי!סליחה שאני מעלה את זה שוב.
שאלה לי אליכם, וותיקי הפורום.
יש מצב לזכות שני אנשים במקום השני ושני אנשים במקום השלישי?
ה. השיפוט יכלול אך ורק את המקומות הראשון השני והשלישי, כל אחד מהם ליצירה אחת בלבד. את שאר חוות הדעת על היצירות אפשר לשלוח ליוצרים בפרטי, אם תרצו אתם וירצו גם הם.
תודה רבה.@הוריקן - כל הדרך שיערתי שהקטע הזה יזכה במקום ראשון! שאפו!
בדף הראשי של "קהילת כתיבה מקצועית" יש סרגל של פתיחת נושא חדש. תלחצי עליו ותוכלי להכניס את הכותרת "אתגר דו שבועי" ואת התוכן של ההודעה. אח"כ תפתחי אשכול חדש עם כותרת "נספח" ואשלח לך איך עושים קישור (גם אותי לימדו לפני שבועיים ) בהצלחה!איך פותחים אתגר חדש ונספח
כן אני יודעת... לבינתיים סוגרת סופית את הרעיון.(אגב, יש לך עד מחר להעלות את האתגר החדש, לא צריך מיד...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: