המשפטים חייבים להיות בתחילת הסיפור דווקאפטפטת ושות' כאן.
קטע יפה מאד, אהבתי את התיאורים המלבבים...פרסמתי עכשיו
הלכתי על כיוון שונה מהסגנון הרגיל שלי
אשמח לשמוע ביקורת
אתגר - אתגר דו שבועי- מי זה קייל? (רמז: אין קשר לכרוב)
עלילה טובה חשובה בכתיבת סיפור מעניין, אך נראה כי הדמויות חשובות לא פחות. אישית, יכולה למצוא את עצמי קוראת ספר מטופש יחסית רק מאהבתי (או סלידתי) לדמויות. באתגר הזה נשקיע בדמויות. כולם הסתכלו עליו. הוא נשם עמוק ודלה מתוכו פרצוף של 'לא אכפת לי ולא מרגש אותי בכלל' והמשיך. הוא דמיין את קייל בעיני...www.prog.co.il
תודהקטע יפה מאד, אהבתי את התיאורים המלבבים...
אגב, מה עם הפאנפיק למלחמה? מחכים להמשך!
זה לא פייר להתחיל את התחרות עם קטע שלוקח כבר הכל...כולם הסתכלו עליו.
הוא נשם עמוק ודלה מתוכו פרצוף של 'לא אכפת לי ולא מרגש אותי בכלל' והמשיך.
הוא דמיין את קייל בעיני רוחו, שואב כוח. ותקווה.
את הנרתיק הוא ליטף ביד אחת, מסיר שכבה עבה של אבק. את הרוכסן פתח ביד השניה. כמה זמן חלף מהפעם הקודמת? שנתיים?! אלפיים?! וואו, איך שעולם מתהפך לו בחצי שנה.
הדרכון הקשיח דקר אותו חלושות מהכיס הימני. מנסה להסב את תשומת ליבו. אולי גואטמלה? אולי סיישל? גואה?
ושוב, בנצי דלה מאיפשהו את הפרצוף הכי קשיח בארסנל.
לא.
הוא נשאר כאן.
"אין צורך להפשיל שרוול, בנצי, כן?" גיחך לעצמו. אין מי שיכול היה לפספס את העיטור הצבעוני שהתווסף בקיבורת מאז הפעם האחרונה שהוא ביקר כאן.
ואף אחד לא פספס. הם חושבים שהוא לא שם לב ללחשושים הרמים, לקולות המהוסים, לעיניים הסקרניות ולמבטים המרחמים - כועסים.
לא שזה לא אכפת לו.
אבל הוא כאן. כדי להישאר. שולף את ה'של יד', דמעה חצופה ולא קשורה מרטיבה שני ריסים.
ואסור לדבר עכשיו, עד אחרי ה'של ראש'.
אבל הלב, לו מותר לדבר.
והוא מדבר.
וכשהלב מדבר, הוא לא משתמש עם מילים. הוא פשוט מוצף.
ואף אחד, מלבד הוא וק-לי.
לא יודעים את הסוד.
למה הכוונה?אפשר להוסיף מילים, בתנאי שההמשמעות נשארת.
הכוונה נראה לי היא למשמעות של המשפטים ושל הסיפור עצמו (כמו ש @חי מינץ עשה...).למה הכוונה?
קייל חייב/ת להיות דווקא בן אדם טוב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: