מה לעשות?חמוד.
נראה כמו תרגום גוגל למוצר מורכב בעלי אקספרס.
היו צריכים להכניס את כל המסר לעוד 1000 שנה(!!!!!!!!!!!!) ב 28 מילים...
אז היו צריכים להמציא קיצורים...
נערך לאחרונה ב:
מה לעשות?חמוד.
נראה כמו תרגום גוגל למוצר מורכב בעלי אקספרס.
כל עוד האתגר לא ננעל רשמית, את יכולה להכניס קטע משלך.חבל שאני רואה רק עכשיו, אם הייתי יכולה עדיין- הייתי מוסיפה משלי בסגנון- תשמחו שאתם בדור המשיח.
כבר חשבתי שצריך לחכות לאלף הבא.בעוד יום-יומיים
ואז הצאצאי-צאצאי-צאצאים שלך יקבלו את הפרס הגדול...כבר חשבתי שצריך לחכות לאלף הבא.
רק שתוכלו לבשר להם ע"כ, בעשרים ושמונה מילים - בלבד!ואז הצאצאי-צאצאי-צאצאים שלך יקבלו את הפרס הגדול...
רעיון מצויין לשיפוט מהיר ויעיל נא לדרוש מ @רבינו מנחםרק שתוכלו לבשר להם ע"כ, בעשרים ושמונה מילים - בלבד!
והזמן נוטף בשעון החולרעיון מצויין לשיפוט מהיר ויעיל נא לדרוש מ @רבינו מנחם
לעמוד בכללי האתגר בחינת נאה דורש נאה מקיים
ולשפוט את יצירותינו ב28 מילים בלבד
אם רוצים באמת, ניתן גם לפרגן עם כ"כ הרבה מילים...
בהצלחה בשיפוט
@מלכי בן חמו מגרילה מילת בונוס, רוצי לקנות כרטיסכלומר, נגמרו ה28 מילים.
למה?כולם תוייגו.
ההודעה כנראה נערכה אחר כך
ו. השיפוט יכלול אך ורק את המקומות הראשון השני והשלישי, כל אחד מהם ליצירה אחת בלבד. את שאר חוות הדעת על היצירות אפשר לשלוח ליוצרים בפרטי, או להעלות בנספח.
זו ההודעה שקיבלתי למייל...שבוע טוב @רבינו מנחם , אני לא מבין משהו.
הודחתי ברגע האחרון בתיקון מנהל?
אני רואה שיש לי תיוג ממך בהודעה על המנצחים ואני נכנס ולא רואה את שמי, ואז אני מבחין בתיקון מנהל...
גלה נא לי מה הפסדתי. מקום שלישי, שני או אולי דווקא הראשון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: