רבותי", פנה אליהם כריס, "התכוונתי לנזוף בפרופסור סמית' על ההתפרצות הנלוזה הזו למשרדי מבלי לקבל את רשותי לכך, אך אני סבור שכדאי גם לכם להצטרף אלי ואל כריס לראות את תוצאות הניסוי".
ה'כריס' השני באמת טעות, ואמור להיות 'סמית''.
לא הבנתי מה הכוונה 'קטעי צפייה', אך נעזרתי בדמיון המפותח שרבים ניבאו שיש לי, ובאיזשהו מקור השראה שראיתי איפשהו..@יוסף יצחק פ.
האם אין זה העתקה כמעט מדוייקת מ'קטעי צפיה' שהתפרסמו לציבור?!
זה רעיון מקורי משלך?
בכל מקרה השכתוב מעולה, והדמיון חסר גבולות... נס שלא קיבלתי חיסון...
מבחינת מה. כמובן שיידרש עיבוד כלשהו. גם אם נניח שהשואה היוותה אפוקליפסה (מה שלא כל כך מדוייק, אבל בסדר) היא לא התרחשה בכל העולם, אלא רק בחלק ממנו.האם השואה עונה על ההגדרה מבחינת מה?
גם היהדות מציגה סוג של אפוקליפסה, במובן מסויים.אתגר מיוחד ומקורי ביותר, שבאמת מתאים לכל חובבי הפנטזיה שכאן.
אם כי קצת קשה לי לחשוב על עולם עתידני בלא משיח...
כמובן. כל זמן שהנר דולק.לא טועה... אני טעיתי.
יש עוד אפשרות לתיקון?... @הפצחן
אמממ.@הפצחן, האם האתגר מחייב לעשות זאת על תרחיש בדיוני עתידני, או שניתן להשתמש באירועי העבר באופן גמיש?
נניח, קטע שמבוסס על המבול או מסעות הכיבוש של נבוכדנצאר (כמובן, בעיבוד שיאפשר לו להיות אפוקליפסי) - יעבור?
אין הגבלה מבחינת האתגר.מהו האורך המקסימלי לקטע?
!!'פייקוס ניוזוס'
זה בזהזה בזב
לא נראה לי שקטסטרופה רוחנית עומדת בכללי האתגר...
לא ממש. על רוב הגדרות הסוגה הוא לא עונה. (לפחות לא במלואם)האם זה אפוקליפטי?
עוד סוג של אפוקליפסה...?האתגר ננעל בזאת
באמת לא ברור למה היא לא זכתה,@סיפור8 תגידי! מה-זה-הדבר-עוצר-הנשימה-הזה-שכתבת-וקראתי-בלי-לנשום-למרות-החמשת'לפים-מילים-שהוא-מורכב- מהם..(כל מילה יושבת בול ושלא לדבר על המסר)
את האחרים לא קראתי עדיין, עם האחרים הסליחה
זה אני לא יודעת- כי את האחרים לא קראתי ואני מניחה שהם היו ראויים לבחירה אבל הסיפור הזה ממש התעלה על עצמו!באמת לא ברור למה היא לא זכתה,
מבחינתי זה הסיפור הזוכה!
הפריע לי שהסיפור לא בדיוק פוסט אפוקליפטי. הוא מתרחש בדור שקודם האפוקליפסה, שקיים דור שלם, עם צאצאים מועטים. לו הסיפור היה מתרחש בדור השני שבו כמות בני אדם קטנה, הוא בהחלט היה ראוי לזכות באתגר.באמת לא ברור למה היא לא זכתה,
מבחינתי זה הסיפור הזוכה!
האמת היא שחשבתי עליו כאחד הזוכים.האמת הייתי בטוחה ש @רודיום יזכה, קטע אחד הטובים, ממש גרם לי צביטת קנאת סופרים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: