ידידיה חבר
מהמשתמשים המובילים!
בוצע, מתוך הבנה שהנספח הוא העיקר, לאשכול האתגר הטפל לו.חושבת שהנספח מספיק מרשים ומכובד ואפשר בהחלט לנעוץ אותו באדום האדום הזה..
בוצע, מתוך הבנה שהנספח הוא העיקר, לאשכול האתגר הטפל לו.חושבת שהנספח מספיק מרשים ומכובד ואפשר בהחלט לנעוץ אותו באדום האדום הזה..
אתגרתם אותי...
האמת שלאור זמני הפנוי לעייפה לא חשבתי להתאתגר באתגר אותו יצרתי, אבל לאור העובדה שכפי הנראה אשכול האתגר אמור להישאר ריק, ובפרט אחרי ההסתערות של @מוישה שהוא אחד הניקים המוערכים ביותר אצלי -
החלט’י שאני אנסה את כוחי להעלות ז'אנר חדש, או כמו שכתבתי 'נביטה' של ז'אנר, אואולי אולי אפילו יותר מאחד. מקוה בימים הקרובים. תתפללו...
ובזה מסתכם ז'אנר?@יואל ארלנגר
זה ממש לא זאנר חדש, כל קלטות הילדים מבוססות על: (לקרא בקול רדיופוני ו'מורתי')
"מקסים" אמרה הגננת, "תודה" התרגשה שפרה. "אני רוצה בבקשה גם" ביקשה בנימוס יוכבד. "גם את תקבלי" חייכה סבתא וכ"ו וכ"ו
אההההה צודק.ובזה מסתכם ז'אנר?
בצורת הציטוט?
בית כנסת קלאסי...ז'אנר חדש:
"אהמממ..." מלמל משה לייב
"אההאא" ענה לו אברום געציל
"אוהוהו" ניסה רונן להתערב בשיחה
"נו שא!!" היסו אותו משה לייב ואברום געציל
"גוערים בו", הסכים איתם צימרמן המתמיד, וחזר למשנתו.
ראה בויקיפדיה.אז ככה:
התיישבתי לכתוב את שיטוטי הגיוני, ואז בצבצה ובאה לה השאלה הבאה:
מה נכלל במושג ז'אנר? סגנון כתיבה, תחום סיפורת, האלמנטים המשתתפים, וכו'.
בואו נעשה טיפונת סדר בנושא - ונוכל להתקדם.
החכימוני!
ציניות מתקתקה בנגיעות חמצוצים...ראה בויקיפדיה.
כעת נתקדם הלאה, טרם תתיישב בשנית. מהי ספרות?
אשתדל לפתוח הכל בלי ציניות, חרף הקושי המולד, בעוונות.ציניות מתקתקה בנגיעות חמצוצים...
יש מתודיקה חשיבתית התומכת בלפתוח ה-כ-ל מהתחלה. אתה כנראה לא שם.
אשתדל לפתוח הכל בלי ציניות, חרף הקושי המולד, בעוונות.
פתחת כאן באתגר של ז'אנר חדש. נתבקשת להגדיר מהו ז'אנר חדש בהמחשה מהשטח, והתחמקת מכך. כעת אתה שואל מהו בכלל ז'אנר, וכי לחינם נשאלת מראש מהו ז'אנר?! דומה שראוי לכל מאתגר לדעת הדק היטב את אתגרו, את הגדרותיו ואת גבולותיו. לא כן?
השתדלתי בלי ציניות, אך מהחמצוצים נשאר קצת סוכר חמוץ, ואתך הסליחה. אני שואל זאת בתם לבי ומתוך רצון להשתתף ומתוך הערכה רבה לפעליך הברוכים.
את הצינקניות שנשפכה באשכול הזה, אני מציע ללקט, ולהפוך לז'אנר סאטירי בפני עצמו. אני בטוח שהוא לא יכזב...אז האתגר נועד בכדי לשים לנו מראה שתפתח דיון שיוליד הבנה שתייצר רצון לכתוב ספרות חדשנית שתמכור ולא תאכזב.
חד גדיא חד גדיא.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: