זאת אמא שלה- גיבורת הסיפור!היא לא נראית אחת מהתמונה על ערימת ספרים
היא לא נראית ילדה מלוכלכת מעוד קיא אחד יותר מידי
היא לא נראית היא לא נראית ילדה למדה לזחול זה עתה
היא לא נראית ילדה בת שנה
היא לא נראית
אבל כן-
זאת היא שאמה מרטיבה כריות מבכי על עוד הקאה
זאת היא שנולדה בנס לפני שנה
זאת היא שמחליפה כל יום את סדין המיטה
זאת היא שכמעט היתה "שם"
זאת היא שלומדת במעון שיקומי
זאת היא תולעת הספרים המושבעת
זאת היא
מחכים לך, ואל תשכח להביא איתך את הדמות.נשמע אתגר טוב. מקווה שאספיק ואצליח לכתוב משהו.
אמת לאמיתה, זאת הבת שליזאת דמות מהמציאות, נכון? כך מרגיש לי.
זאת אמא שלה- גיבורת הסיפור!
ומי שהביא אותה בנס לעולם של התמודדות לא פשוטה, יש אצלו תיבה אישית ומיוחדת מלאה בפתקים. דפי ממו צבעוניים, כמו פתק לגננת: בכל אחד מהם כתוב מה אמא עושה כדי לגדל את הילדה הניסית שלה: אמא קמה אלי בלילה. אמא קמה אלי שוב. אמא ניקתה אותי מהקיא. אמא החליפה סדין. אמא החליפה ציפית. אמא החליפה סדין שוב. ציפית שוב. אמא חיבקה אותי כשבכיתי. אמא חיבקה אותי כשלא הבינה למה אני בוכה. אמא לקחת אותי לרופא. ולעוד רופא. ולעוד רופא.
הוא ממלא את הפתקים, לא נסתר ממנו דבר, הוא מכיר אותך ויודע בדיוק מה את עושה שוב ושוב בשביל לגדל את הנס שנולד לפני שנה. אני לא יודעת מה עוד כתוב שם. רק את יודעת.
אמא גיבורה!
אתה יכול להעלות את ההמשך כאןבעז"ה
בנוגע לקטע הזה
הוא באמת לא היה זה שקרע לו את הצורה
וזה חלק מקטע ארוך יותר, חתכתי בגלל האורך...
זה לא המשך למה שכתבת ב"קשקשתי את זה פעם"?בעז"ה
בנוגע לקטע הזה
הוא באמת לא היה זה שקרע לו את הצורה
וזה חלק מקטע ארוך יותר, חתכתי בגלל האורך...
למה מונולוג? אם הבנתי נכון, האתגר הוא תיאור הדמות לאו דווקא במונולוג. אפשר בכל סוגי הכתיבה. המטרה היא להכיר את הדמות לעומק.נ.ב: שם מיוחד יש לו (לאתגר.), אומנם חשבתי שלאתגר כזה יקראו "מונולוג" או משהו בסגנון אבל אם @איש המילה הכתובה אמר @איש המילה הכתובה יודע.
קודם כל מעריך את הקרדיט שאתה נותן לי בבחירת שמותבעז"ה בהמשך אם יהיה לי זמן, אעלה לנספח קטע בשביל שתגידו לי אם הוא מתאים להיכנס לאתגרנו החביב...
נ.ב: שם מיוחד יש לו (לאתגר.), אומנם חשבתי שלאתגר כזה יקראו "מונולוג" או משהו בסגנון אבל אם @איש המילה הכתובה אמר @איש המילה הכתובה י
נכון מאודלמה מונולוג? אם הבנתי נכון, האתגר הוא תיאור הדמות לאו דווקא במונולוג. אפשר בכל סוגי הכתיבה. המטרה היא להכיר את הדמות לעומק.
נראה לי אפשר גם לכתוב סצנות עם דמויות נוספות"צורת המונולוג רווחת הרבה בספרות, כאשר הדמות מביעה את תחושות לבה, או רצף רעיונות כלשהו מבלי שתופרע על ידי דמות אחרת. במונולוגים באים לעיתים לידי ביטוי מיצוי רעיונות נשגבים והתלבטויות נפשיות, שבהם מגלה מחבר היצירה את כוחו גם כפסיכולוג ופילוסוף".
(ציטוט מהמכלול.).
זה לא בערך הרעיון של האתגר?
איך שהבנתי הרעיון לכתוב קטע כלשהו שמאפיין דמות כמה שיותר טוב, ושהדמות תהיה כמה שיותר מענינת.זה לא בערך הרעיון של האתגר?
ווואו מדהים!!!מנגינה שאני יצרתי בעצמי.
התעוררתי כמו כל בוקר, מהמנגינה העריבה הזאת בשילוב עם ציוצי הציפורים. התיישבתי על הספסל המרופד, מביט בציפורים הקטנטנות בערגה, מקפצות על הקלידים שבהם הנחתי את הפרורים, יוצרות מנגינה ערבה של יום חדש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: