כל סיפור שכתוב היטב אמור להעביר רגש כלשהו וזה לא משנה מי כתב אותו, סופר או סופרת. אם הוא עשה את זה טוב זה יעבוד בכל מקרהוכאן השובינסט שואל:
האם לסופרות. תהיה נקודת פתיחה חזקה יותר, מסופרים (שמאובחנים לרוב ככהי רגשות) ?
לא ענית על הטענה.כל סיפור שכתוב היטב אמור להעביר רגש כלשהו וזה לא משנה מי כתב אותו, סופר או סופרת. אם הוא עשה את זה טוב זה יעבוד בכל מקרה
השאלה אם הרגש צריך להיות דביק ברמה של טישו או שמספיק שיעביר בקורא רגש חזק. שזה כל סופר טוב אמור להצליח להעביר כי אחרת במה הוא סופר, זה לא חלק מהיכולות שלו?לא ענית על הטענה.
השאלה הייתה שיש לבעלי/ות רגש נקודת פתיחה גבוהה יותר.
ומשום שלעזרת הנשים יש יותר בעלות על מאגרי הרגש היהודי, (כפי שיעידו פגרי הטישואים המפונים במוצאי ימים נוראים מעזרת הנשים...) העיר השואל שמא התחרות אינה שווה.
אתה שואל? לא יוצא לי מהראש הסיפור עם התמונה שהעלתה באתגר של @7שבע7 .וכאן השובינסט שואל:
האם לסופרות. תהיה נקודת פתיחה חזקה יותר, מסופרים (שמאובחנים לרוב ככהי רגשות) ?
הבאתי לכם מאגר רגשות בדיוק בשביל זה
תודה.הנה קישור למאגר רגשות. (קצת לתת לכם השראה).
השאלה היא", אני שומעת את אהרון אומר לידי בהטעמה, "האם נכתוב גם את ההיסטוריה האישית שלנו"...
ואני בולעת את רוקי בהפתעה.
נהנית מהאומץ.
השקיעה צובעת את פנינו באלף גוונים ואנו מביטים אל הנוף והשתיקה שעוטפת אותנו לפתע בנעימות מאפשרת לנו להאזין לקולותיו של היום המתמזג לאיטו עם הלילה.
אני מציצה על אהרון בגניבה. הוא עומד שליו לידי, נשען על מעקה הגג וצופה איתי אל המרחב הפתוח ואני מרגישה שאני רוצה. רוצה לקשור את חיי בחייו ולצעוד מעתה, ביחד, על מסלול חיים משותף.
אולי הוא גם מרגיש משהו דומה כי לפתע מסב אהרון את פניו ומביט לעברי. מבטנו נפגש, אני משפילה את ראשי וחיוך משותף מאיר בו זמנית את פני שנינו.
עשיתי כהצעתך ותודה על המחמאה.אחד מהקטעים המתוקים, העדינים והמרגשים יותר שראיתי כאן בפורום
להציף את רגש הרחמים? על גנצביהנאום האחרון.
מישהו הבין מה ניסיתי לעשות?
יפה.להציף את רגש הרחמים? על גנצבי
נראה לי שהרבה ריחמו עליו.חייבת להודות שריחמתי עליו גם לפני כן...
נשאר.מהילדה הנחמדה והחייכנית, נשארה צל.
לי זה ממש לא הפריע.תיקנתי הרבה מלשון הווה לעבר. (כי ככה התחלתי והיה לי יותר קל להמשיך בזה.) בזכות...
אבל היו ביטויים שהשארתי ככה כי היה נראה לי לא נורא. ויותר יפה.
תגידו לי אם זה כן נורא.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: