לא רק שמותר, אלא כמעט חייב.בדיאלוג יש חשיבות רבה בהבעות פנים,תנועות ו"תפאורה" מסוגים שונים.
מותר לכתוב אותם בדיאלוג של האתגר או שהדגש היחידי צריך להיות על המלל עצמו?
נכון. אבל לא חייב להתמקד דווקא בז'אנר מסוים. אפשר גם להביא דמויות מהתנ"ך וסיפורי צדיקים, או להבדיל מאגדות עם.יוצא, אם כן, שצריך ספורים שכולם מכירים....
את מתכוונת לדמויות חיות וקיימות? לכאורה כל עוד הן מוכרות מספיק זה בסדר.חייב דמויות מספרים או שאפשר כל דמות?
אפשר, אבל העיקר הוא הדיאלוג.צריך לכתוב איך הם פגשו אחד את השני?
ואפילו הארי פוטר לומד את סודות הקסם מבלעם.
למה בעולם המעשה שלנו אין מספיק דמויות מלוקיישנים/סיפורים/מקומות שונים?זאת אומרת לא מעולם המעשה? לא דמויות מציאותיות?
הדמויות צריכות להיות מוכרות דיין. אחרת, אפשר 'להמציא' להן אופי. הרעיון הוא להשתמש בדמוית קיימות עם אופי בנוי כבר, ולתת להן לדבר.אגב, עדיף לקחת דמויות ידועות ומוכרות או שאפשר גם מספרים חדשים יחסית ופחות מוכרים?
בינתיים נראה שיש מגוון מקורי במיוחד. ואם יש מישהו שחושב שהוא יכול לכתוב על דמות שכתבו עליה לפניו, ולעשות את זה מקורי ומעניין הרבה יותר - שהתכבד. למה לא? תחרות בריאה לא מזיקה לאף אחדהצעה: אולי עדיף להוסיף כלל שאין אפשרות לכתוב על דמות שכתבו עליה כבר... שיהיה גיוון, כי אני כבר רואה מה הולך להיות שם
מיכל אשת דוד, ולהבדיל- אן שרלי... (אם אני לא טועה)@7שבע7
מאיפה הדמויות בקטע שלך?
מי זו?אן שרלי... (אם אני לא טועה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: