זה עוד ברחמים.אוף איתכם! חטפתי חלישות הדעת ורפיסות מקלדת!
קטעים מדהימים אחד אחד!
אה! אבוד לך!שקד בן תדמור המודיעין עילתי
פומבדיתא עילית
יפה מאודיש כלי מעניין של דיקטה, המאתר בטקסט איזכורים תנ"כיים, לפעמים נוכל להפתיע את עצמנו - בביטוי שחשבנו שאין לו מקור (ברירת מחדל שלו הוא דיוק בינוני, אבל אפשר לשנות לדיוק נמוך יותר ואז ימצאו התאמות לביטויים נוספים).
איתור אזכורים תנ״כיים ותלמודיים - חינמי מבית דיקטה
איתור אוטומטי של אזכורים מהתנ״ך, מהתלמוד ומהמשנה בכל טקסט נתון. אפשר להגדיר רמת דיוק וכן לבחור לצפות באזכורים מהתנ״ך, מהתלמוד או מהמשנה בלבד או משלושתם. Identify exact or approximate quotations of biblical and talmudic sources in a given text.citation.dicta.org.il
דיקטה נקדן אוטומטי, ועוברים עליו כדי לתקן הגייה.הי אתם כולכם,
מאיפה הניקוד?
קישור?דיקטה נקדן אוטומטי, ועוברים עליו כדי לתקן הגייה.
קישור?
וְלֹא נוֹדַע מֶה הָיָה הַסִּפּוּר בַּלַּיְלָה הַהוּא עַד הַיּוֹם הַזֶּה.
חבל שלא ידעתי לפני פרסום הקטע שלי.דיקטה נקדן אוטומטי, ועוברים עליו כדי לתקן הגייה.
זה עדיין עבודה.חבל שלא ידעתי לפני פרסום הקטע שלי.
ואני חשבתי שכולכם עמלתם לנקד בשעות הקטנות של הלילה...
זה לא כמו האתגרים האחרונים שהיו קצרים.מה קורה הפעם? קשה מידי? אין הרבה משתתפים באתגר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: