אפרוח מבושל
משתמש מקצוען
יודעת הכל, לא מאד הבנתי את הקטע...
עגשיו רואה שקוראים לכלב מושי ולא מוישיזה היה תיאור מנקודת מבט של כלב...
למה לא לנעוץ לתועלת המשתתפים? הרבה יותר נח ככההאתגר עצמו נעוץ.
את הנספח לא נועצים.
שיניתי את התאריך שם לל' תשרי אבל הגיוני להאריך בעוד שבוע.
בהצלחה!
רעיון מצמרר.הם כבר כמה שעות נמצאים בין הסיחים.
אופססרעיון מצמרר.
לא שיחים במקרה?
באמת הגיוני להאריך בגלל חוה"מ והמצב.שיניתי את התאריך שם לל' תשרי אבל הגיוני להאריך בעוד שבוע.
למה באכזבה, זה נראה כאילו נשמט כאן משפט. וגם זה נראה כאילו הם לא מופתעים, אבל משתמע מהקטע שלא היה להם מושג על האקדח. זה לא כל כך אמין."תגידו אתם נורמלים?" בבהילות הצעיר סוגר את המגירה ומסתכל עליהם בעיניים גדולות. הם לא מתייחסים לשאלתו, עסוקים ביגונם. הוא מושך בכתפיו ופותח את השלישית ובה שני מפתחות.
הגדול מושיט את ידו לקבל את המפתחות, הצעיר מוסר לו אותם באכזבה. בעזרת המפתח הגדול פותח את המגירה הנעולה, יש בה מחסנית מלאה לאקדח. הוא מוציא אותה ומניח על השולחן. הסנדוויץ' לוקח גם אותה ומחבק.
יש כאן קצת בלגן בנושא פסיקים וווי חיבור.הצעיר פונה אל המדף ומסיר את הספרים לקרטון שהביאו איתם. ומגלה את הכספת המבריקה שאבא כל כך אהב. "תפתח", הגדול מתקרב מנסה לפתוח אותה, שום מפתח לא מתאים.
דווקא אני אהבתי ...קצת הציק לי השמות שלהם- צעיר, סנדוויץ'...
לא כל כך הבנתי מה הולך בקטע...ניסיתי לכתוב קצת מתח עם אלמנטים של רגש.
איך יצא?
לא היו אמורים להבין ממש...לא כל כך הבנתי מה הולך בקטע...
חזק!ישבתי לי ערב אחד עם האקדח מהכותרת. ככה, לשיחה עם כוס קפה ופרוסת עוגה.
החלפנו הגיגים, מחשבות, רגשות.
פתאום הוא הרים אלי עיניים דומעות ואמר: "מה אוכל לעשות שזהו תפקידי בעולם? להיות הכלי המשחית, ההורס, הממית? ומה אוכל לעשות ועודני מתגלגל פעמים רבות דווקא אל הרעים בסיפור?". ניכר היה שהנושא כואב לו, דוקר עמוק בלבבו.
הרמתי עיניים גם אני, הבטנו זה בזה ואמרתי בקול חנוק: "אקדח, ריגשת אותי.".
מה שסופרת עושה כשמשעמם לה...
לא בדיוק, זה אותו ניקוד כמו בכותרת וגם פחות או יותר אותה משמעות.חזק!
גירסה חדשה לסיפור 'אמא יש רק אחת'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: