דרמה?שתי סוגות מרכזיות: מתח ורגש (לא מצאתי הגדרה אחרת).
זה לא דד ליין ארוך מידי?האתגר ינעל ביום ראשון ל' חשוון.
זה כולל את חול המועד, שבו יש כאלה הנוהגים לא לכתוב כתיבה ספרותית...זה לא דד ליין ארוך מידי?
זה עוד חודש וחצי...
כנראה הכוונה ל-ל' תשריזה כולל את חול המועד, שבו יש כאלה הנוהגים לא לכתוב כתיבה ספרותית...
אם כך, אז הדד-ליין קצר מדי... (ואכן כנראה שזו הכוונה, כי אין ל' בחשוון השנה...)כנראה הכוונה ל-ל' תשרי
הכוונה באמת לל' תשרי, זה מה שקורה כשממתלבטים אם לכתוב ל' תשרי או אור לא' חשוון ולא עורכים שוב.זה לא דד ליין ארוך מידי?
זה עוד חודש וחצי...
תנסו בדיווח על תוכן שלילי...הכוונה באמת לל' תשרי, זה מה שקורה כשממתלבטים אם לכתוב ל' תשרי או אור לא' חשוון ולא עורכים שוב.
תכלס' איך אני משנה עכשיו.
ועל הדרך אם יש אפשרות לשנות את הדד ליין.אתגר מעולה!
ואולי כדאי לנעוץ את האתגר, כי רק עכשיו ראיתי שהוא קיים..
@ניהול קהילת כתיבה ו @מ. י. פרצמן
מזכיר את פרס נובל.ישבתי לי ערב אחד עם האקדח מהכותרת. ככה, לשיחה עם כוס קפה ופרוסת עוגה.
החלפנו הגיגים, מחשבות, רגשות.
פתאום הוא הרים אלי עיניים דומעות ואמר: "מה אוכל לעשות שזהו תפקידי בעולם? להיות הכלי המשחית, ההורס, הממית? ומה אוכל לעשות ועודני מתגלגל פעמים רבות דווקא אל הרעים בסיפור?". ניכר היה שהנושא כואב לו, דוקר עמוק בלבבו.
הרמתי עיניים גם אני, הבטנו זה בזה ואמרתי בקול חנוק: "אקדח, ריגשת אותי.".
מה שסופרת עושה כשמשעמם לה...
זה היה תיאור מנקודת מבט של כלב...למרות שאין לי מושג אם ילד בגיל 2-5 (אולי יותר?) יכול לעשות את המתואר.
הוא צימרר אותי ממש! למרות שאין לי מושג אם ילד בגיל 2-5 (אולי יותר?) יכול לעשות את המתואר.
נכון מאדזה היה תיאור מנקודת מבט של כלב...
לא מצליח לטפס על השיש ולהגיע לארון שבו האוכל שלי נמצא.
ואני מרגיש רק אהבה ונאמנות.
האו! האו!"
כלב בן כלב! רוח' מן הון!"
נשכתי אחד בקרסול ו
נושך אותו בפנים,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: