what?קפטן אמריקה ומולאן?
תבקשי ב"דיווח על תוכן שלילי"אוי ואבוי! לא שמתי לב! איך אני משנה עכשיו? ממי אני מבקשת לשנות?
תודה.@במה, תודה.
הקטע שלי נכתב בהשראת הסגנון של הקטע על דוד המלך. קטע מדהים.
אהבתי את הסגנון של המשל והפסוקים אז חיקיתי...
מקווה שלא מפריע לך...
לדעתי זה אמור להחמיא
ויקיפרוג. בין "מה חדש" ל"משתמשים"יש איזה אשכול של הוראות שימוש?
נגיד כמו איך שמים קישור מפה לאשכול או הודעה אחרת, או איך משנים מקדם או עורכים הודעה וכו'
אין לי מושג איך עושים את זה
זה כל היופי. וואו. ממש אהבתי.@RIVKA W , קטע מדהים.
אבל לא הבנתי על מה הוא מדבר. תסבירי, ברחמים, כי הלב שלי נקרע על הילד ולפי סוף הקטע נראה שהוא צריך להיקרע גם על דורי, למה?
את אלופה, קטע מהפנט.
אבל למה כל כך הרבה אלימות?
מסכימה 100%.@אתיס
פעם ראשונה שאני שומעת על הסיפור הזה.
וזה וואו.
הגשת את זה מדהים.
ריגשת אותי ממש, עד דמעות.
ולדעתי האבא הוא גיבור!! פשוט גיבור!! בלי אנטי....
אולי הבת היא האנטי גיבור (תלוי מה המשך הסיפור... )
ממש כךזה כל היופי. וואו. ממש אהבתי.
איזה אנושי דורי... מצד אחד הוא בן אדם, שנופל, ונהנה מהעבודה המלוכלכת שהוא עושה ומצד שני הוא בפנים עצוב על מה שיצא ממנו. עיבוד רגשות מדהים.
שאפו.
תודה. אשמח אם תסבירי יותר בפירוט מה לא היה מובן.@RIVKA W , קטע מדהים.
אבל לא הבנתי על מה הוא מדבר. תסבירי, ברחמים, כי הלב שלי נקרע על הילד ולפי סוף הקטע נראה שהוא צריך להיקרע גם על דורי, למה?
את אלופה, קטע מהפנט.
אבל למה כל כך הרבה אלימות?
הוא מחזיק מידע חשוב שפוגע בבטחון המדינה ואזרחיה.סתירה נחתה על לחיו של הילד. "אתה תענה לי כשאני שואל אותך, ד'יב עבד אלכרים."
תודה רבה.זה כל היופי. וואו. ממש אהבתי.
איזה אנושי דורי... מצד אחד הוא בן אדם, שנופל, ונהנה מהעבודה המלוכלכת שהוא עושה ומצד שני הוא בפנים עצוב על מה שיצא ממנו. עיבוד רגשות מדהים.
שאפו.
גם לך, תודה.@RIVKA W קטע מדהים!! הצלחת לבטא את מורכבותם של אנשים, הרע והטוב, בלי צד אחד מוחלט, כתיבה נהדרת, נהנתי ממש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: