שלא יהיה ארוך מדיי@סיפור8 אין הגבלת מילים?
אני חושבת ש'האנטי גיבור' אין הכוונה לכך שהוא לא גיבור.אם אני חושבת על זה, ברגע שאני כותבת על אנטי גיבור במובן מסוים אני לא הופכת אותו לגיבור?
תיקון קטן. רב הפעמים לא מתחברים לגיבור בגלל התוכנות המיוחדות שלו כמו: אמיץ, חזק, כריזמטי וכו' אלא בגלל האנושיות שלו. כשאתה רואה שהגיבור הוא גם בן אדם, הוא נפל, עשה פדיחה לעצמו, או כל דבר מהסגנון, אז תרגיש הזדהות וחיבור איתו.אני חושבת ש'האנטי גיבור' אין הכוונה לכך שהוא לא גיבור.
ה'אנטי גיבור' הוא-הוא גיבור הסיפור, רק שאינו מאופיין בתכונות שגורמות לקורא להתחבר אליו מייד, כמו גיבור קלאסי.
לדעתי- זה החלטה שלך. החלטה האם לעשות אותו עגול או שטוח.אנטי גיבור עובר תהליך של התקדמות?
או שהוא נשאר" קטסטרופלי" שכזה עד סופו?
ממש לא. זה בסך הכל לכתוב על גיבור שאינו גיבור על, אמנם גיבור עצוב הוא בהחלט אנטי גיבור אך לא חייבים דווקא אותו.למה נדמה לי שהאתגר הוא לכתוב סיפור עצוב עם סוף עצוב וגיבור עצוב?
זה ההתרשמות שלי בינתיים משם.
או שלא הבנתי את הקונספט?
האנטי גיבור יכול לעבור תהליך של התקדמות, כמובן.אנטי גיבור עובר תהליך של התקדמות?
או שהוא נשאר" קטסטרופלי" שכזה עד סופו?
סיפור עצוב עם סוף עצוב וגיבור עצוב
אני כתבתי כבר. רק שככה זה היה נראה במבט מרחוק על מה שנכתב שם.ממש לא. זה בסך הכל לכתוב על גיבור שאינו גיבור על
הכוונה בטח גם למה שאני כתבתי,למה נדמה לי שהאתגר הוא לכתוב סיפור עצוב עם סוף עצוב וגיבור עצוב?
זה ההתרשמות שלי בינתיים משם.
או שלא הבנתי את הקונספט?
אותן בקשות קטנות, שנאמרות עמוק מתוך קפלי הלב, ושלצד השומרים והשרים היו נראות כל כך לא מתקבלות על הדעת- מתקבלות שם, בשדה, באהבה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: