א. דיונון אינו דג אלא רכיכה.תגיד לי דג
יש עוד זמן לשבת על סיפור או שהספינה הפליגה?
דווקא לי זה היה ממש נוח לקרוא בשורות קצרות.וסתם שאלה, למה בחרת לכתוב את הסיפור בשורות קצרות יחסית?
היא אכן בחרה מרצונה החופשי ללכת לאן שהוביל אותה,משהו קטן שהפריע לי באמינות:
מתקשה להאמין שאישה תבחר מרצונה החופשי להישאר לבד בספינה מלאת פיראטים מאשר להצטרף לבעלה גם אם המעשים שלו תמוהים בעיניה או הפוכים מאד לאופיו. הצדדים של הבחירה לפחות בעיני אינם שווים.
כדי לתת לו קצב.וסתם שאלה, למה בחרת לכתוב את הסיפור בשורות קצרות יחסית?
דווקא לי זה היה ממש נוח לקרוא בשורות קצרות.
@אילה רובינפלד אהבתי...
תודה!@אילה רובינפלד כתיבת מצוינת. אהבתי מאד את הקטעים הקצרים בין לבין ובכלל אווירה יפיפייה בסיפור.
המילה נון משמעותה דג ולא רכיכהדיונון אינו דג אלא רכיכה.
איך תמיד המשחקי מילים האלו נופלים דווקא עלי איךאפשר לשבת על סיפור, רק שיש בעיה לדפדף כשיושבים על הספר.
כמוהו כמדוזה המכונה בלעז - 'ג'לי-פיש', התאמר שהיא דג?המילה נון משמעותה דג ולא רכיכה
ההתנצלות מתקבלת...גם הקציצה האפורה המכונה בלעז גפילטע פיש לא ראויה להקרא בשם דג, אם כבר מחפשים דוגמאות
לא הבנת אותי נכון
לא באתי לנהל וויכוח מציאותי, רק להסביר שהטעם שכיניתי אותך דג היה על שם לשון הכינוי שבו אתה מכנה את עצמך, ולא על שם משמעותו הפיזית של הכינוי.
ואם חטאתי עוויתי פשעתי הריני מעניק לכם בזאת לכפרתי מונוקלה וטארט סודה לשתייה
אתגרים בפרוג הם כמו ספינת פיראטים:מחר בחצות תחת ירח מלא - סוגרים חשבונות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: