הויקינגים קדמו לו.מאתיים שנה יעברו עד שכריסטופר קולומבוס יגלה לעולם את אמריקה. ככה כולם אומרים, אבל זה לא נכון. סבא של לוציאנו כבר גילה אותה.
אל תתן לעובדות לבלבל אותך.הויקינגים קדמו לו.
דווקא אני ממש אוהבת. זה לא עניין השודדים, אלא כל התפאורה מאחורה. זה העבר שכל שודד נושא אתו. הלחץ וההמולה בספינה, התנועות הזריזות, הסכינים, המעבר בין הספינות, האקשן, המתח.אתגר לגברים בלבד...
העבר שכל שודד נושא אתו.
אהנה באופן אישי מפן חדש.טוב, אולי אצליח למצוא בזה פן מקורי, ולכתוב משהו שמתאים לרוחי העדינה...
זה.דווקא אני ממש אוהבת. זה לא עניין השודדים, אלא כל התפאורה מאחורה. זה העבר שכל שודד נושא אתו. הלחץ וההמולה בספינה, התנועות הזריזות, הסכינים, המעבר בין הספינות, האקשן, המתח.
'עבר' נושאים, גם אם לא חושבים עליו.שודד אינו נושא עמו עבר. כל כולו במחשבה על העתיד!
אפשר לכתוב על ריש לקיש ולעבור מהר לסוף הטובאני סולדת מסיפורי שודדים
או יותר נכון, איזה קומיקס...מעניין אם יהיה אפשר לזהות כל אחד איזה ספר בנושא זה הוא קרא בעבר
יש כאלה שניתן לזהות שהם לא קראו כלל ספרים בנושא הזהמעניין אם יהיה אפשר לזהות כל אחד איזה ספר בנושא זה הוא קרא בעבר
כוחות על ומד"ב - פחות.מותר לגלוש לפנטזיה?
סרטים גם כן עושים את העבודה מעולה.מעניין אם יהיה אפשר לזהות כל אחד איזה ספר בנושא זה הוא קרא בעבר
אז נשמע ששלי כן יהיה קביל...כוחות על ומד"ב - פחות.
ההשראה שלי יחסית קלה לניחוש, למי שמכירמעניין אם יהיה אפשר לזהות כל אחד איזה ספר בנושא זה הוא קרא בעבר
אכן טעות שלי, תודה!\\@-חיה- תיקון קטן - שתום עין, למרות שההבדל בין סין לסמך הוא לא מעשי אלא אפסי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: