עוגות/עוגיות נספח לאשכול העוגות המרוכז

תמר יונה

משתמש מקצוען
נחכה לשמוע ממנה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
טופל
 

Tuch

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אולי אפשר לתת אופציה של להוסיף תמונות?
חבל, מאוד מקשה להבין מה העוגה ללא תמונה
אפילו של מישהי אחרת שהכינה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אולי אפשר לתת אופציה של להוסיף תמונות?
חבל, מאוד מקשה להבין מה העוגה ללא תמונה
אפילו של מישהי אחרת שהכינה
אפשר לשלוח לי באישי תמונה ואני אערוך את ההודעות. רק למנהלים יש אפשרות עריכה.
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
]https://www.prog.co.il/threads/שבועות-עבר-הטעם-נשאר.557178/post-7770415
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
עוגת כושי גבינה
(אצלי כבר שנים אבל התפרסמה גם בפרוג, לא זוכרת ע"י מי)

עוגת כושי:
7 ביצים
1.5 כוס סוכר - להקציף 5 דקות
ולהוסיף:
כוס שמן
1/3כוס יין
1 אבקת אפיה
1.5 כוס קמח
5 כפות קקאו
ולשפוך לתבנית חד פעמית גדולה (ענקית)
שכבת הגבינה:
2 ביצים
1.5 כוס סוכר - להקציף
ולהוסיף:
1/3 כוס שמן
6 סוכר וניל
1 שמנת חמוצה
6 כפות קמח
1 ק"ג גבינה
לשפוך על עוגת השוקולד, לנער קצת, התערובת החומה אמורה לעלות למעלה, והגבינה שוקעת למטה,
מתקבלת תוצאה יפהפייה של 2 שכבות, עם נימים דקים של שוקולד בגבינה.
לאפות בחום 150 מעלות למשך שעה וחצי, לקרר היטב לפני החיתוך (עדיף הקפאה חלקית)
מי שהעלתה את זה לפה זאת @רוחי בלבוחי
 

יוו

משתמש מקצוען
@ש.ב.א האם האגוזים הם לוז בעוגת הטעמי?
יש צורך לקלות?
ואם תשלחי תמונה, אז בכלל..
תודה!
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
@ש.ב.א האם האגוזים הם לוז בעוגת הטעמי?
יש צורך לקלות?
ואם תשלחי תמונה, אז בכלל..
תודה!
אני השתמשתי באגוזי מלך טחונים
אני אחפש בהמשך את האשכול שממנו העתקתי לי את המתכון, היתה שם תמונה.
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
@ש.ב.א האם האגוזים הם לוז בעוגת הטעמי?
יש צורך לקלות?
ואם תשלחי תמונה, אז בכלל..
תודה!
 

nice205

משתמש רשום
@ש.ב.א האם האגוזים הם לוז בעוגת הטעמי?
יש צורך לקלות?
ואם תשלחי תמונה, אז בכלל..
תודה!
העוגה הזאת מאתר 'כל רגע'
כאן
 

שני 1212

משתמש צעיר
אחת העוגות השוות והטעימות
שחייב להיות לה כאן מקום של כבוד :love:
ריבועי חמאת בוטנים ושוקוצ'יפס
כמובן של @ה. בקר האלופה

העתק הדבק מה. בקר ----
ריבועי חמאת בוטנים ושוקוצ'יפס
אין על השילוב של חמאת בוטנים ושוקולד.
את הריבועים האלו אני אוהבת להכין מ-3 סיבות.
1. הן קלות להכנה.
2. מתקבלת כמות גדולה
3. הן טעימות, אבל ממש. עם מרקם טופיי כזה.

תבנית תנור. כ-80 קוביות. תלוי בגודל החיתוך.

כוסות חד פעמיים.


4 ביצים
1.5 כוסות שמן
1.5 כוסות חמאת בוטנים
2 כפיות סודה לשתיה
קמצוץ מלח
1 כוס סוכר חום
2 כוסות סוכר לבן
5 כוסות קמח
1 שקית, 300 גרם שוקולד צ'יפס מריר איכותי.

מערבבים בקערת מיקסר את כל הרכיבים למעט השוקולד צ'יפס.
אחרי שמתגבשת עיסה, מוסיפים שוקולד צ'יפס. מערבבים רק עד להטמעתם בעיסה.
משטחים בתבנית תנור מרופדת בניר אפיה.
אופים ב 180 מעלות כ-25-30 דקות עד להשחמה נאה של העוגה מלמעלה ועד שהעוגה יציבה יחסית למגע. [נגיעה באצבע בעדינות לא יוצרת בה חור].
פורסים לאחר צינון
הכנתי לא יאומן כמה קלה להכנה וטעימה בטרוף
תודה @ה. בקר
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק צז

א יי מָלָךְ תָּגֵל הָאָרֶץ יִשְׂמְחוּ אִיִּים רַבִּים:ב עָנָן וַעֲרָפֶל סְבִיבָיו צֶדֶק וּמִשְׁפָּט מְכוֹן כִּסְאוֹ:ג אֵשׁ לְפָנָיו תֵּלֵךְ וּתְלַהֵט סָבִיב צָרָיו:ד הֵאִירוּ בְרָקָיו תֵּבֵל רָאֲתָה וַתָּחֵל הָאָרֶץ:ה הָרִים כַּדּוֹנַג נָמַסּוּ מִלִּפְנֵי יי מִלִּפְנֵי אֲדוֹן כָּל הָאָרֶץ:ו הִגִּידוּ הַשָּׁמַיִם צִדְקוֹ וְרָאוּ כָל הָעַמִּים כְּבוֹדוֹ:ז יֵבֹשׁוּ כָּל עֹבְדֵי פֶסֶל הַמִּתְהַלְלִים בָּאֱלִילִים הִשְׁתַּחֲווּ לוֹ כָּל אֱלֹהִים:ח שָׁמְעָה וַתִּשְׂמַח צִיּוֹן וַתָּגֵלְנָה בְּנוֹת יְהוּדָה לְמַעַן מִשְׁפָּטֶיךָ יי:ט כִּי אַתָּה יי עֶלְיוֹן עַל כָּל הָאָרֶץ מְאֹד נַעֲלֵיתָ עַל כָּל אֱלֹהִים:י אֹהֲבֵי יי שִׂנְאוּ רָע שֹׁמֵר נַפְשׁוֹת חֲסִידָיו מִיַּד רְשָׁעִים יַצִּילֵם:יא אוֹר זָרֻעַ לַצַּדִּיק וּלְיִשְׁרֵי לֵב שִׂמְחָה:יב שִׂמְחוּ צַדִּיקִים בַּיהוָה וְהוֹדוּ לְזֵכֶר קָדְשׁוֹ:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

ותשובה ותפילה וצדקה • אתגר 111

לוח מודעות

למעלה