עוגות/עוגיות נספח לאשכול העוגות המרוכז

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
כאן כל השאלות

שימו לב לתייג את הניק שהשאלה קשורה אליו. כך ידעו להגיע לכאן ולענות

כאן האשכול המרוכז
 
נערך לאחרונה ב:

ילילי

משתמש מקצוען
אפשר להוסיף מתכונים של עוגיות ומאפים אישיים?
או שזה רק לעוגות?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אפשר להוסיף מתכונים של עוגיות ומאפים אישיים?
או שזה רק לעוגות?
עוגיות - לא. נפתח בעז"ה בהמשך לאחר שנראה איך הולך עם אשכול העוגות, אשכול לעוגיות כי פשוט יהיה קל יותר לאתר כך מתכון.
מאפים מתוקים כן.

@ילילי שימי לב שערכתי את התגובה שלי
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
רק הערה קטנה ראיתי שם מתכון ללזניה, כדאי לכתוב שם רק עוגות.
את הלזניה נשמור לאשכול הפשטידות
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai

BMiriam

משתמש רשום
אפשר להעלות רק קישור למתכון מוצלח ? או שצריך להעתיק את המתכון?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר תוכלי להוסיף בראש הנספח קישור לאשכול העוגות המרוכז?
יהיה נוח יותר..
תודה!!!
טופל
אפשר להעלות רק קישור למתכון מוצלח ? או שצריך להעתיק את המתכון?
כמו שכתבה לך הניקית עלי - להעתיק את המתכון. רק כל האשכול יהיה היעיל ביותר כשהמתכן מול העיניים עם הדירוג.
ולתת קרדיט למתכון, כמובן.
 

שריתאליז

משתמש מקצוען
עוגה חדשה מהיום. הכנתי לאחרי הצום.
היא קלה להכנה ולא דורשת מיקסר. אבל היא לא כזו שמכינים בדקה כי יש לה ארבע שכבות.
צפה בקובץ המצורף 1717007

שכבה פריכה עם שבולת שועל
שכבת בראוניס- לא רטובה.
שכבת בחושה וניל
שכבת פירורים

תבנית חד פעמית ענקית
מדידה בכוסות חד פעמיים לשתיה קרה 180 מ"ל.

לבסיס:
3 ביצים
1 כוס סוכר חום דחוס [אפשר דמררה, עדיף לא לבן, אבל אפשר]
2 כוסות שבולת שועל מהיר הכנה טחון טחינה גסה. אפשר לטחון לבד במג'ימיקס
1 כוס קמח
1/2 כוס שמן
1 כוס שוקולד צ'יפס לבן

לשכבת הבראוניס:
4 ביצים
3/4 כוס קקאו
3/4 כוס שמן
1.5 כוסות סוכר
1 כפית סודה לשתיה [אפשר אבקת אפיה אם אין סודה לשתיה]
1.5 כוסות קמח

לשכבת וניל לבנה:
3 ביצים
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1/2 כוס מים
2 כפות פודינג וניל [לא חובה]

לפירורים:
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
2 כפות קקאו
2.5 כוסות קמח
1 כוס שיבולת שועל טחונה גס
3 סוכר וניל
מים, קמח וסוכר לפי הצורך


הכנה:
ערבבים בקערה את רכיבי הבסיס למעט השוקולד צ'יפס. בידיים לחות משטחים בתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה. שכבה דקה ואחידה ככל האפשר.
שופכים שוקולד צ'יפס ומהדקים לתוך הבסיס.

באותה קערה, ללא שטיפה, שמים את רכיבי הבראוניס ומערבבים במטרפה [או כף אם אין, אבל עדיף מטרפה] לתערובת אחידה ללא גושים. יוצקים מעל לשוקולד צ'יפס ובעזרת כף מורחים על כל הבסיס.

שוטפים את הקערה. שמים בקערה את כל רכיבי הבחושה וניל ומערבבים [עדיף במטרפה] לבלילה אחידה נוזלית יותר מהבראוניס וללא גושים. יוצקים מעל לבראוניס ומשטחים בעדינות בעזרת כף.

באותה קערה שמים את רכיבי הפירורים למעט המים, הקמח והסוכר הנוספים. מערבבים לתערובת פירורית. אם התערובת יבשה מדי מוסיפים מעט מים. אם רטובה מדי- עוד מעט קמח וסוכר. מפזרים על לשכבה הלבנה. הפירורים שוקעים מעט וזה בסדר

אופים ב 180 מעלות 45 דקות עד שהשכבה העליונה יציבה.
פורסים לאחר התקררות.
צפה בקובץ המצורף 1717005
יצאה מעולה פלוס פלוס
עשיתי ב2 תבניות חד פעמי גדולות
כי התבנית תנור שלי קטנה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
יצאה מעולה פלוס פלוס
עשיתי ב2 תבניות חד פעמי גדולות
כי התבנית תנור שלי קטנה
אני ממש שמחה לשמוע
תודה שעדכנת.
וכמובן את יכולה להוסיף חץ במתכון באשכול המרוכז.
 

משתמש משודרג

משתמש סופר מקצוען
וואו, בדיוק רציתי לבקש לפתוח אשכול נספח לשאלות, כיוונתי לדעת גדולים...:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

@ה. בקר תוכלי להוסיף בראש הנספח קישור לאשכול העוגות המרוכז?
יהיה נוח יותר..
תודה!!!
@ה. בקר, אני לא ראיתי, אולי לא קיים?

כדאי גם בראש אשכול העוגות לשים קישור לאשכול (הזה) הנספח.
כלומר שיוכלו בקלות לעבור מאשכול לאשכול....
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
וואו, בדיוק רציתי לבקש לפתוח אשכול נספח לשאלות, כיוונתי לדעת גדולים...:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:



@ה. בקר, אני לא ראיתי, אולי לא קיים?

כדאי גם בראש אשכול העוגות לשים קישור לאשכול (הזה) הנספח.
כלומר שיוכלו בקלות לעבור מאשכול לאשכול....
בהודעה הפותחת של האשכול המרוכז יש קישור לנספח. בסוף ההודעה.
הוספתי למעלה קישור לאשכול המרוכז
 

BMiriam

משתמש רשום
ה. בקר אולי בהמשך כדאי להוסיף אינדקס לפי עוגות בחושות, שכבות, שמרים וכו..
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה