בזמן האחרון זה קורה יותר מדי.... אולי כדאי להדגיש בראש האתגר שהמשתתפים אמורים להיות זמינים למקרה שיזכו, ולאשר שמעלים אתגרכנראה שהוא בכלל לא יודע שזכה.
אבל לפי הכלל המנהל מעלה רק אחרי 8 בבוקר אם הזוכה לא העלה.בזמן האחרון זה קורה יותר מדי.... אולי כדאי להדגיש בראש האתגר שהמשתתפים אמורים להיות זמינים למקרה שיזכו, ולאשר שמעלים אתגר
בעצם יש כלל בחוקה הנ"ל שאם הזוכה לא מעלה המנהל מעלה
אז מעולה
@מנהל ai , יש לך מעסיקים תובעניים...למה לא להתחיל עכשיו אתגר חודשי ?עכשיו תחילת חודש וכה כל ראש חודש יעלה האתגר החדש
אני בעדלמה לא להתחיל עכשיו אתגר חודשי ?עכשיו תחילת חודש וכה כל ראש חודש יעלה האתגר החדש
בהזדמנות, הפורום עדיין לא בשל לכךלמה לא להתחיל עכשיו אתגר חודשי ?
בכל מקרה, אתגרים חודשיים יהיו מעת לעת, לא באופן קבוע, עם קונספט שונה.
- מעת לעת יעלה אתגר מטעם ההנהלה, שבועי או חודשי בנוסף לאתגרים היומיים.
- הדבר תלוי הרבה בהשתתפות הפעילה של כלל חברי הפורום.
לכמה צריך להגיע כדי לעבור לשלבים הבאים?כמות ההצבעות היום באתגרים היומיים לא מספקות בשביל לעבור לשלבים הבאים,
ניסיון אם יש מספיק הצבעות?האתגר השבועי עלה כניסיון.
נראה לי לא אמור להיות היום,מי אמור להעלות את האתגר?
למה?סוף סוף לא יהיו אתגרים בנושא שבועות אני בכלל לא אוהב את האתגרים בנושאי החגים !
כי זה לא מוגדר כמו האתגר לדוגמא "מתכוננים לשבועות" אין משהו ספציפי רק הנושא "מה שקשור לשבועות "למה?
בדר"כ דווקא בדברים עם נושא לא מוגדר יש הרבה יצירות יפות ומקוריותכי זה לא מוגדר כמו האתגר לדוגמא "מתכוננים לשבועות" אין משהו ספציפי רק הנושא "מה שקשור לשבועות "
אל תתלהב כ"כ, עוד מעט יתחילו האתגרים של חורבן בית המקדש וכו'- דיכאון...סוף סוף לא יהיו אתגרים בנושא שבועות אני בכלל לא אוהב את האתגרים בנושאי החגים !
אפשר גם לעסוק בבניית בית המקדש (ב-AI...)חורבן בית המקדש וכו'- דיכאון...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: