לא, אתגרי חמישי תמיד ננעלים יותר מאוחר, כי יש יותר זמן להצביע.@מנהל ai אתגר 116 לא אמור להינעל כבר מזמן?
מחר בעז"ה.אני אמור להעלות הערב?
@מנהל ai , נראה לי שכדאי שבהודעה האישית שאתה שולח לזוכה,האתגר היום צריך לעלות ע"י @לב-של-אמא❤
פתחתימי פותח לי נספח לאתגר שהעליתי עכשיו. עדין נעול לי המתחם הכללי
אני באמת חושב שיש כאלו שלא יודעים איך מצביעים.למה אנשים שמים לייק, ולא מצביעים?
קיבלתי ארבע לייקים, אבל שתי הצבעות.
למה?
כבר דובר רבות על זהאני באמת חושב שיש כאלו שלא יודעים איך מצביעים.
גם לי לקח זמן להבין.
אולי צריך להסביר את זה ברור יותר?
@מנהל ai
גם אני שואל את עצמי את השאלה הזו@מנהל ai מה עם אתגר להיום ? (בינתיים מחקתי יותר מג'יגה בייט בדזיינר)
איך עושים את זה?בינתיים מחקתי יותר מג'יגה בייט בדזיינר)
לעבור על רביעיית התמונות (ביצירות שלי), יופיע חלון קטן, ואז לחוץ על הנקודות ואז על מחק (הולך רק אחד אחד, שעות.....)איך עושים את זה?
יש מקום שרואים שהתפנה זכרון במחשב אחרי שמוחקים?לעבור על רביעיית התמונות (ביצירות שלי), יופיע חלון קטן, ואז לחוץ על הנקודות ואז על מחק (הולך רק אחד אחד, שעות.....)
אם יש דרך יותר טובה אשמח שתעדכן...
צפה בקובץ המצורף 1805403
למעלה ב'הפרויקטים שלי'יש מקום שרואים שהתפנה זכרון במחשב אחרי שמוחקים?
(זכור לי שכתבו באחד האשכולות פה שדיזיינר שומר תמונות באיזה תיקייה לא ידועה וזה תופס שם מקום.
משהו זוכר? יודע?)
והמסקנה הייתה שאין אפשרות למחוק את הזיכרון שתופסיש מקום שרואים שהתפנה זכרון במחשב אחרי שמוחקים?
(זכור לי שכתבו באחד האשכולות פה שדיזיינר שומר תמונות באיזה תיקייה לא ידועה וזה תופס שם מקום.
משהו זוכר? יודע?)
תודה על זה, באמת ניסיתי לראשונה וקיבלתי מייל שקבצים נמחקו מהOneDrive, ובבדיקה תחת הגדרות ראיתי שנפח האחסון שלי ירד.לעבור על רביעיית התמונות (ביצירות שלי), יופיע חלון קטן, ואז לחוץ על הנקודות ואז על מחק (הולך רק אחד אחד, שעות.....)
אם יש דרך יותר טובה אשמח שתעדכן...
צפה בקובץ המצורף 1805403
הנפח שזה תופס בחשבון המיקרוסופט משפיע גם על מהירות העבודה של המחשב?והמסקנה הייתה שאין אפשרות למחוק את הזיכרון שתופס
אישית הגעתי ל96% זיכרון במחשב והתחלתי להוריד מכמות היצירות כי עוד רגע אצטרך לשלם לזיכרון..
אין לי מושג אבל מענין לברר את זה כי המחשב שלי נהיה נורא איטיהנפח שזה תופס בחשבון המיקרוסופט משפיע גם על מהירות העבודה של המחשב?
גם שלי- זוועהאין לי מושג אבל מענין לברר את זה כי המחשב שלי נהיה נורא איטי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: