פתחתיהעליתי לפני כמה דקות את האתגר היומי. אבל בגלל שאני משתמשת חדשה בפרוג (פחות מחודש) אין לי אפשרות לפתוח יותר מנושא אחד ב24 שעות ולכן לא פתחתי נספח.
אשמח אם מישהו יוכל לפתוח במקומי, תודה!
תמונות הילדים היו מעוותות, לא נעימות לעין, באתגר השבועי כידוע יש הקפדה יתרה בעניין.באתגר קוקטייל חופש הסיבה הייתה 'מעוות', מה? הרי כל התמונות באתגר לא נראות אמיתיות?
יש הקפדה יתרה על יצירות מקצועיות ונעימות לעין, ללא עיוותי פרצוף או אצבעות.
נהפוך הוא, אסור שיהיה כתוב טקסט, עיין בהנחיות האתגרבאתגר היומי על חדר הילדים היה כתוב סיבה: ללא הוספת טקסט. וזה ממש לא נכון! אני כן הוספתי טקסט!!!
אין להוסיף טקסט כלל! רק כותרת עם שם הקונספט בלבד ללא מילים נוספות.
להבנת הדברים: מה עדיף, בלי שום כיתוב או עם כותרת קצרה וזהו?נהפוך הוא, אסור שיהיה כתוב טקסט, עיין בהנחיות האתגר
תלוי איזה טקסט. עדיף עם פרומפט. אך אסור טקסט שאינו כותרת על היצירה.להבנת הדברים: מה עדיף, בלי שום כיתוב או עם כותרת קצרה וזהו?
היום יעלה בעז"ה אתגר מנהל, בדיוק בעניין זה.נראה שאני אחראית על האתגר היומי שיעלה מחר- אור לי"ז בתמוז.
היום אין אתגר?היום יעלה בעז"ה אתגר מנהל, בדיוק בעניין זה.
הזוכה היום יעלה את אתגר 72 ביום שלישי בערב.
לכאורה יש, של מי שהיה אמור להעלות אתגר אתמול.היום אין אתגר?
זה לא היה אמור להיות הפוך?.... לא משנה נזרום...לכאורה יש, של מי שהיה אמור להעלות אתגר אתמול.
האתגר של י"ז בתמוז פשוט הזיז את האתגרים הבאים יום אחד קדימה.
תמונות ריאליסטיות של בנות גדולות.מה זה אומר שאסור להעלות תמונות מעל גיל 3 ???????
בואי נדבר תכל'ס.עוד שבועיים אתגר 100!!!
מה הולך להיות?
עוד שבועיים אתגר 100!!!
הרי ברור מה יקרה.בואי נדבר תכל'ס.
באיזה אתגר צריך לזכות כדי להעלות את אתגר 100?!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: