מיה קינן שלחה לרשימת תפוצה שלה "קוראים פלוס"איפה ראית?
יכולה לשלוח קישור?
למה באמת זה לא הגיע למיה?דיון - ***אתגר מס' 9 - גיבורים מהספרים!!! -***
טור, ביתו הבכורה של המלך רעואל, אחותו היחידה של איסתרק גם מהאם. נסיכת כוזר. ומשום מה מזכירה לי את כל הנשים באשר הן. "האם יהיה רע להמשיך ולחיות כאן, לצד ארבעת אחיה הקטנים, ולגדל אותם באהבה? לא על כך חלמה, זה נכון, אבל מיהו זה שקבע שרק התגשמותם של חלומות מביאה אושר? (איסתרק עמוד 304)www.prog.co.il
הנה קנז, בול קנז!
אבל לא הגיע למיה...
איך אני נרשמת אליו (אני שולחת מייל ומה אני כותבת בו ).מיה קינן שלחה לרשימת תפוצה שלה "קוראים פלוס"
זה המייל - koreimplus בג'ימייל
זה הכל דרך המיילאולי אפשר להעלות לכאן קישור לדירוג של הציורים? הייתי רוצה לראות איזה ציורים עלו וכמובן גם להצביע...
את יכולה לשלוח מייל עם המילה "הצטרפות"איך אני נרשמת אליו (אני שולחת מייל ומה אני כותבת בו ).
מה אני יכולה לעשות?5 הציורים הנבחרים של ממלכה במבחן, יעברו למיה קינן לרשימת התפוצה שלה, ושם יבחר זוכה אחד,
זוכה נוסף יבחר לפי מרב הקולות של הקהל כאן,
ועוד זוכה שהכי דייק בנתונים של הדמות שבחר, (וזו בעצם המטרה)
מבינה אותך ומסכימהמה אני יכולה לעשות?
תאמינו לי שגם ככה שלחתי לה הרבה יותר מחמש...
והקנז המדובר באמת מרגישה חבל, אבל היו הרבה התלבטויות...אולי זה פיספוס...רק שתדעו שלא קל לעמוד במקום הזה ולסנן, היו עוד כמה ציורים שכמעט נשלחו וחבל שנשארו מאחור...
חבל..זה הכל דרך המייל
אבל יש לה עוד הרבה אנשים שמחוברים לקבוצת התפוצה שלה במיילחבל..
מה הענין לעבור מפלטפורמה כ"כ נוחה כמו האתר הזה
למייל?
לא היה עדיף שמיה קינן תתאים את עצמה לאתר?
לאיזה מייל שולחים את המילה הצטרפות?את יכולה לשלוח מייל עם המילה "הצטרפות"
או להצטרף כאן:
https://n.sendmsg.co.il/Minisites.aspx?p=148078-86785554240-16277
לאיזה מייל שולחים את המילה הצטרפות?
מיה קינן שלחה לרשימת תפוצה שלה "קוראים פלוס"
זה המייל - koreimplus בג'ימייל
אם יורשה ליכאן אתם מוזמנים לכתוב תגובות לאתגר,
בצלחה לכולנו!
על זה עצמו הוא שאל: למה היא יצרה מנהג כזה?נראה לי שזה סוג של מנהג שהנסיכים לא גוזרים את השיער שלהם אבל אחרי שהם גדלים וכל אחד מקבל את התואר שלו אז הם גוזרים משהו כזה ..
koreimplusאין לכתוב כתובת מייללאיזה מייל שולחים את המילה הצטרפות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: