האתגר - לבחור דמות מתוך ספר (עדיף ספר שמוכר לציבור) ולצייר אותה.לא ממש הצלחתי להבין את האתגר..
יש מצב להסבר נוסף?
לא ממש הצלחתי להבין את האתגר..
יש מצב להסבר נוסף?
תודה , לא שמתי לב שזה לא מספיק מובן, כן זה סוג של הערצת אומנות, אבל בעניין הכי פשוט,סוג של fan art אולי?
וואו איך אהבתי את הרעיון!כאן אתם מוזמנים לכתוב תגובות לאתגר,
בצלחה לכולנו!
אתגר מעולה! איזה כיף!!בצלחה לכולנו!
זה רעיון! ככה גם נוכל לראות הכל, ולא יהיה בלגן באתגר...אולי רק כדאי להגביל את מספר הדמויות שכל משתתף יכול להעלות (1-2) ?
ומי שרוצה להעלות יותר יעלה לנספח?
אפשר להעלות 1-2 דמויות או 1-2 ציורים ? כי אם זה סוג של סצנה אז יש כמה דמויות לא ?זה רעיון! ככה גם נוכל לראות הכל, ולא יהיה בלגן באתגר...
בקיצור, אפשר כמה, אבל בנימוס...
תנסי תמיד יהיה מי שיאהב פשוט תאמרי לעצמך : אני מציירת בחור נחוש וחכם בעל עניים כחולות ושיער שחור מתולתלהייתי רוצה להשתתף באתגר, אבל הבעיה היחידה זה שמעולם לא הצלחתי לצייר את הדמות הזו כמו שדמיינתי: מהללאל.
כמה חבל...
תודה על העידודתנסי תמיד יהיה מי שיאהב פשוט תאמרי לעצמך : אני מציירת בחור נחוש וחכם בעל עניים כחולות ושיער שחור מתולתל
אני המון רציתי לצייר את איסתרק ולא ציירתי עד שאזרתי אומץ וכמובן שבכלל לא יצא לי כמו שדמיינתי ועכשיו שאני מסתכלת על הציור הזה אני מעקמת את האף אבל ... היו אחרים שאהבו (או שהעמידו פנים )
בכל מקרה היו כאן כמה ציירים שהעלו פה ציורים של איסתרק מהללאל וכו' ואפילו שזה לא כמו שדמיינתי אהבתי את זה כל כך
זה גם אמור להיות אתגר : לצייר לפי התיאור בספר
ואני בטוחה שיצא לך מושלללם
חיים גרינבויים יעזור ?תודה , לא שמתי לב שזה לא מספיק מובן, כן זה סוג של הערצת אומנות, אבל בעניין הכי פשוט,
לצייר דמות מספר שאהבתם,
לא משנה מי ומה,
המאייר שיצלח לצייר את הדמות שהאפיון שלה הוא הכי מדוייק לתאור בספר,
וכל מי שיראה אותה יגיד, כן, ככה בדיוק דמיינתי את.... הוא יהיה הזוכה!
כל העניין הזה של מ. קינן, זה רק לעוד סוג שיפוט, אם היו לי סופרים נוספים הייתי מכניסה גם אותם,
כי זה שהקהל בוחר זה לא תמיד לפי המטרה של האתגר, לבחור אפיון טוב,
ומסתבר שהאדם שהכי מכיר את גיבורי הסיפור הוא זה שחיבר את הספר...
יש לך פרטי התקשרות שלו?חיים גרינבויים יעזור ?
לא חושבת שיהווה בעיה?יש לך פרטי התקשרות שלו?
חבל שלא היה לי אותך להתייעץ לפני זה...
אבל נראה לי עכשיו יהיה מסובך לשנות, בעיקר בגלל הקטע של השפיטה, לא? מה אומרת?
שלחתי לךתודה,
המייל שלי 7691930 ג'ימל...
אני רק מתלבטת אם זה לא יסבך את כולם, ולהתחיל להסביר מחדש...
הצבעה כללית
מי בעד?
נניח שהוא מסכים, מה הייתם רוצים, לצרף גם את חיים גרינבוים?
אני אשמח לשמוע העדפות
לא כל כך מכירה את הספרים שלו אבל יהיה מענייןתודה,
המייל שלי 7691930 ג'ימל...
אני רק מתלבטת אם זה לא יסבך את כולם, ולהתחיל להסביר מחדש...
הצבעה כללית
מי בעד?
נניח שהוא מסכים, מה הייתם רוצים, לצרף גם את חיים גרינבוים?
אני אשמח לשמוע העדפות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: