יש! מחכה כבר לראות את היצירה שלך...יוהו!
אתגר כזה הוא בדיוק בשבילי!
עדיין לא לקחתי אותו. אני לוקחת בינתיים קורס אחר, והוא ברשימת המתנה שלי.הי איזה אתגר מגניב!!!!!
@אילוסטרייטורית אחת מה דעתך על הקורס שלו?
חזק!!!!טוב, אז הנה שלי
בהשראת החופש והים …
(ואגב, טוב שיצא אתגר בחופש, יש עכשיו זמן לשבת ולצייר בכיף )
צפה בקובץ המצורף 941740
" אין יאוש בעולם כלל " ( זה מה שאמרתי לעצמי כשראיתי את הציור הזה )@אילוסטרייטורית אחת איך? איך לכל הרוחות עושים משהו מדהים כזה?!
את חייבת לגלות לנו את הסודות.. זה יהיה בטופ 3 בטוח אם לא מקום ראשון...
התייאשתי מראש
הכי מצער זה שהסרטתי את כל התהליך מתחילתו ועד סופו, מהקווים הראשונים של הסקיצה ועד אחרון שערותיה של הילדה.@אילוסטרייטורית אחת איך? איך לכל הרוחות עושים משהו מדהים כזה?!
את חייבת לגלות לנו את הסודות.. זה יהיה בטופ 3 בטוח אם לא מקום ראשון...
התייאשתי מראש
וגם זה:צפה בקובץ המצורף 941789 גדול..........
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: