היי היי אתה חייב להעלות !התייאשתי מראש
בלי תירוצים !
תודהאני מתלבט אם הציור של @אילוסטרייטורית אחת יותר מוצלח מהציור של @יחיאל ב. או שלהפך....
משניהם התגלגלתי מצחוק!
אבל זה די ברור ששלה יותר טוב ...
היי היי אתה חייב להעלות !התייאשתי מראש
תודהאני מתלבט אם הציור של @אילוסטרייטורית אחת יותר מוצלח מהציור של @יחיאל ב. או שלהפך....
משניהם התגלגלתי מצחוק!
אולי מבחינת הציור...תודה
אבל זה די ברור ששלה יותר טוב ...
איזה קורס דרך אגב?עדיין לא לקחתי אותו. אני לוקחת בינתיים קורס אחר, והוא ברשימת המתנה שלי.
אני אשתדל.. זה לא יתקרב אבל אליה ואליך, אז זה יהיה סתם בשביל הקטעהיי היי אתה חייב להעלות !
בלי תירוצים !
תודהאולי מבחינת הציור...
מבחינת הרעיון שלך הרבה הרבה יותר טוב!
ולכן הם מתחרים אחד בשני
נו באמת ...אני אשתדל.. זה לא יתקרב אבל אליה ואליך, אז זה יהיה סתם בשביל הקטע
אוי תקשיבי, נגנבתי מהציור שלך מרוב המתיקות שלוואוו טוב, פעם ראשונה שמעלה פה בפורום...
היה ממש כיייףףף נהניתי
תודה חחח איזה כייף.אוי תקשיבי, נגנבתי מהציור שלך מרוב המתיקות שלו
זה פשוט מתוקקקקקק
אני יכולה לשלוח אותו לחברה במייל או שיש לך בעיה עם זה?
וואו איזה מתוק!ואוו טוב, פעם ראשונה שמעלה פה בפורום...
היה ממש כיייףףף נהניתי
כייף לשמוע, תודה!!!וואו איזה מתוק!
אני ממש יכולה להרגיש את תחושת ההנאה של הילדה.
מעלה חיוך, ציור ממש יפה ומביע!
זה מדהים!
אה.. סתם עמארצות.
דווקא גם אהבתי ממש את הרעיון של @אילוסטרייטורית אחת. ציור עם רעיון מתוק כזה ורגוע..והציורים על הקירות חמודים-על... ועל רמת הציור אני בכלל לא מדברת.מבחינת הרעיון שלך הרבה הרבה יותר טוב!
גם אח שלי הקטן בדיוק אמר לי את זה
תודה (: צויר בשעה שתואמת את האווירה, כנראה לכן יצא עדין ומנומנם...@ת.פילוסוף אהבתי מאד את הדרקון ה"רגוע" הזה, עובדה -הילד נרדם לגמרי...
הסבר?? איך, בדרך הטבע, בהנחה שהיא לא מלאך(אבל לא הכל אני יודעת)- ילדה בגיל 11 מציירת כזה דבר( ועוד 'כזה'ים דברים נוספים שהעלית)?בת 11.
באמת ממש מצחיק לראות אותה יושבת ברצינות מול הפוטושופ (רגליה כמעט מתנדנדות באויר..) עם העט הדיגיטלי, שעות על גבי שעות, ומתעמקת בציורים..הסבר?? איך, בדרך הטבע, בהנחה שהיא לא מלאך(אבל לא הכל אני יודעת)- ילדה בגיל 11 מציירת כזה דבר( ועוד 'כזה'ים דברים נוספים שהעלית)?
בגיל 11 ציירתי מקלונים עם עיגול בתור אנשים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: