אנחנו, כאילו?לעמ'ך שרוצים להשתפשף,
לא יפה
אנחנו, כאילו?לעמ'ך שרוצים להשתפשף,
למה, גם נתן כתב לנו..אנחנו, כאילו?
לא יפה
תודה,יש לך סגנון א/נדיר!
אני מרגל של המאדים פה. זה האמת.האם שימשת כמרגל ישראלי במאדים?
פה יצאתי מגדרימוסתר בצללית רכב מעוך
חזק כל כך, איך אתה גונב ת'קלפים ככה, איך?שלום.
קוראים לי שימי ואני לומד בכיתה ה'
אני מוחה.
אף אחד לא יכול לכתוב כמו אף אחד. אבל אם נייחס לכתיבה טובה, מעולה, מלאכיות או סופרמניות, לא נרוויח מזה כלום. לא נתקדם ולא נתמקצע.
רק נשב ונבכה שאנחנו לא מיה קינן.
האמת- אפשר לתרגל את זה, כמובן.
אכן. ולמי שבמתח, התשובה היא: רוצה אדם בקב שלו.(מעניין שעילוי אפרימ'ל ז"ל תלמידו של מהר"ם שפירא תירץ על זה יפה יפה)
הי נשמע שפיספסתי משהו מטורף.מוכנה להשאיל אם מיה מאשרת... אני חושבת שכתוב לשימוש פרטי. באמת הייתה סדנא מטורפת!!!
כאן המקום להסביר מדוע האתגר
מוצלח
לא מוצלח
מדהים
לא מדהים
משעמם
או סתם לפטפט על כל נושא שתעלו בדעתכם
ועכשיו אספר מתי התעוררתי לרעיון העומד מאחורי האתגר
במשך תקופה קראתי את ספרי ממלכה במבחן מתוך נסיון ללמוד כיצד מיה הופכת כל תיאור ליצירה, (לצערי אני לא יכול להיות בסדנתה..., יש למישהי להשאיל את החוברת?)
באחת הקריאות שמתי לב לצורה שבה היא מעבירה את תחושת הזמן, קוקיה מפילה ביצה מהקן, בינתיים הגיבורים ממשיכים לדסקס, ופתאום שמים לב שהביצה כבר באמצע להאכל על ידי ברחשים למיניהם, וכך אנו הקוראים קיבלנו תחושת זמן בלי שהאכילו אותנו בכפית על כמה דקות בדיוק נמשכה השיחה. (אגב, אתגר נוסף, מי זוכר היכן?)
לאחר מכן ניסיתי כמה פעמים לכתוב כך ונהניתי מאוד, אז אני מאחל גם לכם/ן
בהצלחה
אולי תשלחי לי בפרטי, וכך אוכל לסמן יותר בקלות מה כדאי לשנות (אם תסבירי את הקונספט של הסיפור גם כן ייקל)התחלתי משהו תגידי לי אם לזה התכוונת מבחינת התיאורים.
יש לי קושי בלגמור סיפורים אם אני לא בטוחה שזה שווה
דווקא חשבתי אחרת@יואב ברק זה לא פייר, אתה כבר במילא משופשף בסגנון הזה...
שיחה של שלוש דקות בכותל עם יהודי מרתק, והסיפור אצלי.ספר לנו קצת רקע
אתה מראיין מעולה! לא יודע מי העז לומר לך אחרתמאוד אהבתי את הדיסוטופיה
המסך יורד
המסך היה מסנוור, והיא זזה עם העכבר להגדרות המחשב מצמצמת את התאורה בחמישים אחוז.
מי דיבר על ריאיון? מה הקשר לדיסוטופיה?שיחה של שלוש דקות בכותל עם יהודי מרתק, והסיפור אצלי.
עליתי להתפלל לפני כמה ימים,פגשתי שם ביהודי שתוך כדי שיחה שלף מולי טלפון, והראה לי על המסך שיחות נכנסות בזה אחר זה, ולשאלתי מי מחפש אותו כל כך בדחיפות, הוא פלט אנחת אכזבה, אה! זה קוי נייעס.
ככל יצירותי אין מאחורי זו כלום, מלבד הגחכת הסיטואציה, והצבת הדיסטופיה כאזהרה.
כמו שכבר ציינו, אני יותר מוצא את זה תחת שלדי מכוניות, ועולם על סף כיבוי.
אתה מראיין מעולה! לא יודע מי העז לומר לך אחרת
אלוף אתה. אומנם גנב כובעים חסר בושה, אבל יודע לפרגן. הלוואי הייתי נעזר בך טרם כתיבת השיפוט. למצוא את הטוב בכל אחד, רבותייי!כבוד הרב @יעקב1245 שליט"א במחילת כבוד מעלתו הרמה, ומתוך רצון לתת משוב לחיבורים שהתפרסמו עד כה, לקחתי לכמה דקות את כובע השיפוט, מקווה שתסלח.
ובכן, לו השיפוט באתגר היה על-
מי הכי נגע לי ללב, הייתי בשלב זה מעלה לגמר את החיבורים של @palm את של @מ. ברא"י ואת של @אמא ומתכנתת.
תוך התלבטות קשה מאוד מי במקום ראשון, באמת, שלושתם מדהימים ומרגשים, ורק בשבילם השתלם כל האתגר.
ולו הוא היה על-
סגנון חדשני, מי שלוקח בגדול זה החיבור של @כנפיים. עם הכתיבה מנקודת מבטו של ילד בגן.(מלבד השיעור האישי שקבלתי מהם באשכול זה בנושא פירגון ומידות טובות. מה שאני מנסה כעת ליישם.)
בתיחכום, תוכ"ד כתיבה רמה אחת מעל... המובילים ללא ספק הינם @עבדקן ו @נתן גלנט המוכשרים.
בסאטירה, והומור משובח החיבור המוביל בהחלט הוא של @נקודת אמת .
בקטגוריית המתח, קוטף @יאן בבטחה את המקום הראשון.
בתחום של-
תיאורים מעניינים ושובי לב, המעניינים ביותר בתיאור אפיזודה, הם ללא היסוס @עט להשקיע יחד עם @טלח החדש/ה.
את ההובלה בתחום של-
כתיבה משובחת במיוחד, תופסים לדעתי חיבוריהם של @הגשש ושל @SC
כמובן שלא אשכח את הקטגוריה של-
הכתיבה המופרעת/מטורפת/ייחודית ביותר, שהיא שייכת כמובן ל @יואב ברק .
ולסיום צריך להודות על-
חיבור מושלם ומציב רף גבוה כבר בתחילת האתגר, והוא כמובן החיבור של @עיתונאות ועריכת תוכן יפהפה!
מקווה שלא שכחתי אף אחד. מלבד כמובן העיסה שנחתומה מנוע מלהעיד עליה.
עד כאן בנתיים, היו שלום. (נפרד בצער מכס השיפוט שלקחתי לעצמי, מקווה שלא אקבל עונש....)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: