גם לי קרה בהתחלה...לדעתי אין אחד שזה לא קרה לו בתור נהג חדש, לא?
לי ב”ה לא קרה בתור נהג חדש, אבל קרה בתור נהג וותיק... אבל שבוע אחרי שקניתי את הרכב שלי הבאתי לחבר לנהוג בו, אני נשארתי בבית ופתאום אני שומע אותו נוסע עם רעש מטורף מהרכב, אני מסתכל מהחלון ורואה שהגלגלים האחוריים פשוט נגררים על הכביש והרכב מתאמץ לזוז אבל הנהג הצליח להתגבר ולנסוע מהר, והוא מתקשר אליי תוך כדי זה כשכולו לחוץ שהוא חייב ללחוץ בכל על הגז בשביל שהרכב יסע נורמלי. אמרתי לו שפשוט יוריד ”שוב” את האמברקס/ הנד-ברקס / בלם יד....לדעתי אין אחד שזה לא קרה לו בתור נהג חדש, לא?
בגיר אוטומט (שלא יהיו אי הבנות)אם הרכב ישן - וההאנדברקס מורם מעט - לא קרה כלום!
אם הרכב חדש וההאנדברקס מורם מעט/רכב ישן וההאנדברקס מורם הרבה - שפשף את הרפידות ומהיום תאלץ למתוח אותו עוד יותר גבוה.
אם הרכב חדש וההאנדברקס היה משוך גבוה - ונסעת ככה הרבה זמן/במהירות גבוהה - מומלץ מאוד (לא קריטי - תמיד יש פארקינג ובלם רגל) לפנות לחבר שמבין (באמת - לא חובבן) או למוסכניק שסומכים עליו (לא אחד שיגיד לך 'וואו!! הלך כל התושבת + ציריות + משולשים + גיר + ראש מנוע וכו'...') לראות האם קרה למישהו משהו.
בכל מקרה - תמיד ניתן לעמוד בירידה, לשלב ניוטרל, להוריד האנדברקס ולשחרר בלם-רגל/להאט למהירות של כ20 קמ"ש ולנסות לבלום עם ההאנד ברקס. אם הוא מצליח לעצור את האוטו - מה טוב, ואם לא כדאי לטפל.
בכל מקרה האנדברקס לעולם אינו קריטי. יש מקומות (בניו יורק אני יודע - בשאר מקומות אין לי מידע) שכלל לא משתמשים בבלם היד.
בידני פשוט אין פארקינגלגבי מי שהעיר שבידני זה שונה, הגיוני, אבל לא מכיר.
בארד רובי או GPT?אם אתה חושד שייתכן שמערכת האמברקס של הרכב שלך הופעלה, מה שגרם לנסיעה חלקה לתקופה קצרה בכבישים עירוניים, חיוני להעריך את המצב בקפידה. אם המערכת אכן הופעלה, היא נועדה לשפר את איכות הנסיעה והנוחות, ולא אמור להיות נזק לרכב.
עם זאת, אם יש לך חששות או נתקלת בבעיות כלשהן עם הרכב שלך לאחר תקרית כזו, מומלץ לבצע בדיקה של המכונית על ידי איש מקצוע מוסמך. הם יכולים להעריך עבור כל נזק פוטנציאלי או תקלה, לספק ניתוח מקיף של המצב.
במקרה של תקלה ברכב או אם אתם צריכים לגרור את הרכב, מומלץ להיעזר בשירותיו של גרר בחולון מיומן ומקצועי המצויד בכלים המתאימים, כמו גרר דולי עגלה מיוחדת, על מנת להבטיח את בטיחות ותקינותכם. הרכב במהלך תהליך הגרירה.
את(ה) פשוט הולך מאשכול לאשכול ומביא ציטוטים מגוגלאם אתה חושד שייתכן שמערכת האמברקס של הרכב שלך הופעלה, מה שגרם לנסיעה חלקה לתקופה קצרה בכבישים עירוניים, חיוני להעריך את המצב בקפידה. אם המערכת אכן הופעלה, היא נועדה לשפר את איכות הנסיעה והנוחות, ולא אמור להיות נזק לרכב.
עם זאת, אם יש לך חששות או נתקלת בבעיות כלשהן עם הרכב שלך לאחר תקרית כזו, מומלץ לבצע בדיקה של המכונית על ידי איש מקצוע מוסמך. הם יכולים להעריך עבור כל נזק פוטנציאלי או תקלה, לספק ניתוח מקיף של המצב.
במקרה של תקלה ברכב או אם אתם צריכים לגרור את הרכב, מומלץ להיעזר בשירותיו של גרר בחולון מיומן ומקצועי המצויד בכלים המתאימים, כמו גרר דולי עגלה מיוחדת, על מנת להבטיח את בטיחות ותקינותכם. הרכב במהלך תהליך הגרירה.
אני שכרתי רכב קיה פיקנטו ובאמצע הדרך ניסיתי לתת גז ופשוט יצא עשן עצרתי בצד והמשכיר אמר לי להמתין 10 דקות ולהמשיך כשהחזרתי את הרכב הוא אמר שהוא לוקח את הרכב למוסך ואז הוא חייב אותי ב800 שח הוא טען שנסעתי עם בלם יד למעלה אפילו שזכור לי שנסעתי רחוב אחד בלבד עם הבלם חצי למעלה והורדתי ורק אחרי נסיע של חצי שעה הבלגן התחיל כשהבלם היה בעצם למטה האם המשכיר צודק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: