מצחיק שבדיוק היום אחרי שכתבתי את התגובה שלי
התחלתי לנסוע בטעות עם האנדברקס מורם..ברור שכן
התחלתי לנסוע בטעות עם האנדברקס מורם..ברור שכן
תכתוב מהר "ברור שלא".מצחיק שבדיוק היום אחרי שכתבתי את התגובה שלי
התחלתי לנסוע בטעות עם האנדברקס מורם..
דווקא כן הצלחתי להתקדם עם האנדברקס מורם, רק שחפר לי הצפצוץ אז קלטתי שאני בעצם עם האנדברקס משוך..תכתוב מהר "ברור שלא".
... ואז תראה אם הרכב מדרדר, אם הוא מתרסק ועושה תאונה?!ותבדוק אם הרכב מדרדר בלי ללחוץ על הגז
הוא בתוך הרכב, אם רואה שמתחיל להדרדר קצת, מיד לוחץ על בלם הרגל. הוא לא משאיר את זה ככה והולך... ואז תראה אם הרכב מדרדר, אם הוא מתרסק ועושה תאונה?!
קצת סיכון, לא?!
לא מבינה בנהיגההוא בתוך הרכב, אם רואה שמתחיל להדרדר קצת, מיד לוחץ על בלם הרגל. הוא לא משאיר את זה ככה והולך
מה קשור גיר לסיפורזה יכול לשחוק את הגיר,
אבל כמה דקות זה נראה לא כזה משמעותי
(גם אני בתור נהג חדש קרה לי את זה.......)
בגדול עם הבלם יד מתוח כמו שצריך אז רוב הסיכויים שהיית מרגיש זאת כיון שהרכב היה עושה רעשיםאני חושב שנסעתי עם אמברקס מורם דקות בודדות בדרך עירונית,
הרכב נסע חלק לגמרי לכן אני קצת מסופק אולי באמת כן הורדתי,
מה דעתכם יכול להיות שהצלחתי לנסוע נסיעה חלקה עם אמברקס מורם? ואם כן האם זה עשה לו נזק?
למשך כמה זמן נסעת ככה?קרה לי גם מישהו יודע מה צריך לעשות ואם צריך ללכת למוסך אם כרגע נראה שהכל עובד
איזה חמש דקות אבל לאט על 35 בערךלמשך כמה זמן נסעת ככה?
לא הבנתי ומה יקרה אם לא?...אם אתה ממש לחוץ תהיה בירידה חדה ותראה איך הבלם מחזיק את הרכב
אם רגיל אז הכל בסדר
האוטו לא ידרדר לגמרי בכל מקרה.לא הבנתי ומה יקרה אם לא?...
אין לך מה להילחץ..איזה חמש דקות אבל לאט על 35 בערך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: