שלום. אנחנו נוסעים בבין הזמנים למיצד? משהו יודע אם הדרך לשם בטוחה לנסיעה עם וויז? בפרט בתקופה הזאת!!
אני חושב שקצת הגזמת....מקום מסוכן במיוחד, פיזית ורוחנית שומר נפשו ירחק וכו'
אינספור אירועים חבלניים היו באיזור בחודשים האחרונים
ואני חושב שקצת הרבהאני חושב שקצת הגזמת....
כןנו תכל'ס. ליסוע לשם משפחה עם ילדים באוטו בטוח
שקר וכזבמקום מסוכן במיוחד, פיזית ורוחנית שומר נפשו ירחק וכו'
הוויז מביא דרך שם?אני נוסע לשם פעם בשבוע הנסיעה בטוחה רק לא לנסוע דרך תקוע
תלוי מאיזה כיוון מגיעים, אבל גם דרך תקוע הערבית זה לא נורא. אין שם חריג.הוויז מביא דרך שם?
מה זה אומר?תלוי מאיזה כיוון מגיעים, אבל גם דרך תקוע הערבית זה לא נורא. אין שם חריג.
תבדקו במסלולים בוויזמה זה אומר?
אם אני מגיע מבני ברק ?
מקום מסוכן במיוחד, פיזית ורוחנית שומר נפשו ירחק וכו'
אנחנו גם נוסעים למיצד, כמה משפחות בכמה רכבים. אין חשש!! יש שמירה 24/7+גדרשלום. אנחנו נוסעים בבין הזמנים למיצד? משהו יודע אם הדרך לשם בטוחה לנסיעה עם וויז? בפרט בתקופה הזאת!!
תסעו ותהנו!!נו תכל'ס. ליסוע לשם משפחה עם ילדים באוטו בטוח או לא?
לנו במקום טענו שיש מכולת במחירים סבירים, ולא תאמינו... חנות פיצוחים ואפי' פיצה ופלאפל, כך הבנו ממישהו שגר שפ כבר 15 שנהדרך אגב, יש במיצד מכולת במחירים סבירים?
ואיזה עוד חנויות של אוכל יש שם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: