אם מגיעים מירושלים הוויז מביא את זה כאופציה, תבחרו את המסלול של המנהרות.הוויז מביא דרך שם?
אם מגיעים מירושלים הוויז מביא את זה כאופציה, תבחרו את המסלול של המנהרות.הוויז מביא דרך שם?
סתם מעניין אתה כותב מידיעה?מקום מסוכן במיוחד, פיזית ורוחנית שומר נפשו ירחק וכו'
אינספור אירועים חבלניים היו באיזור בחודשים האחרונים
אני גרתי שם קרוב לעשור... ולא סתם כתבתי מה שכתבתי. שומר נפשו ירחק!!!סתם מעניין אתה כותב מידיעה?
כי אם תעשה תחקיר קטן זה המקום אם הכי פחות אירועים בטחוניים.
אז לא סתם להוריד.....
אני לא יודע על מה אתה מדבר כיום אני חושב שהמצב שם מצד רוחני טוב מאדאני גרתי שם קרוב לעשור... ולא סתם כתבתי מה שכתבתי. שומר נפשו ירחק!!!
ממש לא ממוגני ירי.. ממוגני אבנים וגם זה לא נכון.. אנשים נפצעו מידויי אבנים ובקתבים באוטובוסים הממוגנים האלה..יש אוטובוסים שמגיעים עד לשם מוגני ירי
סליחה על ההתערבות.ממש לא ממוגני ירי.. ממוגני אבנים וגם זה לא נכון.. אנשים נפצעו מידויי אבנים ובקתבים באוטובוסים הממוגנים האלה..
כל חברה של דרייברים לוקחת לשםמי שמכיר דרייברים והסעות ליישוב מיצד אשמח לדעת...
אפשר ליצור איתך קשר?סתם מעניין אתה כותב מידיעה?
כי אם תעשה תחקיר קטן זה המקום אם הכי פחות אירועים בטחוניים.
אז לא סתם להוריד.....
ניסנו חברה אחת ולא רצו,כל חברה של דרייברים לוקחת לשם
מירושלים 180
אני נוסע לשם פעם בשבוע הנסיעה בטוחה רק לא לנסוע דרך תקוע
יש אפשרות לראות את המסלול הבטוח במפות של גוגל?אם מגיעים מירושלים הוויז מביא את זה כאופציה, תבחרו את המסלול של המנהרות.
האוטובוס הציבורי והרכב נוסעים באותה דרךלהגיע לשם ברכב זה הכי בטוח כי האוטובוסים הציבוריים נוסעים דרך אזורים יותר מפחידים.
אני חושבת שכברירת מחדל הוא מביא את המסלול הבטוח.יש אפשרות לראות את המסלול הבטוח במפות של גוגל?
זה?האוטובוס הציבורי והרכב נוסעים באותה דרך
לרכב יש עוד אופציה נסיעה דרך תקוע אבל זה פחות סימפטי.
אני חושבת שכברירת מחדל הוא מביא את המסלול הבטוח.
כן.זה?
הוא נותן הערת אזהרה,
וגם ראיתי בדרך כן מקומות ערביים ,
עדיין זה נקרא המסלול הבטוח?
צפה בקובץ המצורף 1740396
לביתר זה 5 ק"מ מהמחסום. למיצד קצת יותר...מסתבר שאין הבדל בין נסיעה לביתר עילית לבין נסיעה למיצד.
את יכולה לכתוב לי במייל y212298939 שטרודל גימייל.....אפשר ליצור איתך קשר?
פרסמת דירה, אך ללא פרטים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: