יחיאל גלינסקי ("אעופה") בראיון נוסף ב"מערכת ברסלב":
נקודות מדבריו:
גבולות:
* סירט (-גבול רומניה אוקראינה) יהיה לכאו' הכי מהיר וקל.
* בעז"ה השנה יהיו שיפורים בגבולות בעיקר עם מולדובה, כבר 3 פעמים ישבו שם עם המפקדים בפיקוד הגבוה ביותר וכו' על מנת שהכל יזרום וכן גם בנמל התעופה בקישינב.
רכבות:
* אני לא כ"כ עוסק בזה, יש אנשים שפועלים לעשות מערכות כדי להנגיש את המידע והקניה של הרכבות מחמת שהאתר האוקראיני לא עובד ועוד בעיות נוספות שהאוקראינים מערימים בגלל החשש שלהם לספסרות בכרטיסים,.
* רכבות צ'רטר, כל אחד יכול לעשות. צריך לשלם 70 אלף להלוך חזור דולר ולדאוג למלאות 580 מקומות מפשמישל לויניצה. יש אפשרות גם לרכוש קרון שלם ברכבת קיימת, אם מישהו רוצה לקחת על עצמו כזה פרוייקט יכול לפנות אילי אני ישתדל לעזור לו ככל שאני יכול.
כרטיסי טיסה:
* ברוך ה' יש מסירות נפש של הציבור ואנשי קונים כל הזמן כרטיסים. (נכון להיום בערך כפול 3 מבשנה שעברה)
* רק למולדובה לבד יש כבר כעת בלוח של נתב"ג בימים הסמוכים של ראש השנה 60 טיסות (ממוצע 180 מקומות בטיסה = כ11,000 איש, אמורים להכנס ללוח עוד הרבה טיסות (לי לבד יש עוד 10 טיסות שעדיין לא נכנסו ללוח) לכאו' יגיע לכ15,000 איש ממולדובה בלבד.
* יש עדיין טיסות בזול החל מכ200 דולר בלי מזוודה ועם מזוודה יש החל מכ650 דולר לתאריכים ארוכים
לקישינב עם נסיעות פנים החל מכ750 דולר לתאריכים ארוכים
* בינתיים אין עליות מחירים משמעותיות אנחנו צופים עליות מחירים לקראת חודש אלול.