תעופה נסיעה לאומן לר"ה תשפ"ד

shimon-or

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
זה לא כל כך פשוט
זה לא כתובת שנכנסים דרך הדפדפן.
זה כתבות IP אחרת וצריך להגדיר בהגדרות של המחשב שbooking.uz.gov.ua יפנה לכתובת שלי במקום לכתובת האוקראינית
אם אתה רוצה לפתוח את זה רשמי, אפשר לדבר עם נטפרי שיעשו את ההפניה אוטומטית.

אור אורות

מהמשתמשים המובילים!
אני מחפש מידע על נהג שיכול לקחת אותנו מגבול הונגריה - אוקראינה צופ' לאחת העיירות במערב אוקראינה מרחק 3 שעות נסיעה
יש כל מיני, אתה יכול בין השאר לפנות גם לאומן אקספרס (055-222-3030) או פאייכלה (054-8700200)
להם לא אמור להיות כל כך הרבה נהגים באיזור.
תנסה לחפש לבד נהג באיזור או לפנות לבית חב"ד באונגוואר.

נחמן העמקן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
סגן ראש הממשלה לשיקום אוקראינה, אולכסנדר קוברקוב, ונשיא בנק ההשקעות האירופי (EIB), ורנר הויר, חתמו על מזכר הבנות בנושא שיתוף פעולה בפרויקטי השיקום של אוקראינה.
הסיכום מדבר על הקצאה של 840 מיליון יורו ליישום בשנת 2023 של פרויקטים מועדפים לשיקום התשתית של אוקראינה.
המסמך נחתם בשולי ועידת אוקראינה להתאוששות 2023, שמתקיימת השבוע בלונדון.

בין השאר הכסף מיועד לרשתות תחבורה ותחבורה ציבורית עירונית ובינלאומית.

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אם אתה רוצה לפתוח את זה רשמי, אפשר לדבר עם נטפרי שיעשו את ההפניה אוטומטית.
אני מעדיף שיהיה לי יותר מידע כמה משתמשים עם זה ושיהיה לי דרך לתקשר איתם.
כך במקרה שנחסם אני יודע מי השתמש עם זה ויכול לבקש מאנשים להשתמש רק אם לא הצליחו באתרים אחרים וכדו'
אבל אם כל משתמשי נטפרי יוכלו להכנס בלי להבין איך זה נפתח פתאום קצת יתר קשה לשלוט בזה.

ברסלבר כוסף

משתמש פעיל

מערכת קווית עם תרגומן חינמי ידידותי, בשלל שפות | כל הפרטים:​

נוסע לאומן? או אולי לקברי צדיקים קדושים אשר בארץ הקבורים ברחבי בעולם? לא מסתדר עם השפה המקומית? מערכת קווית 'קו אייקול' עם תרגומון חינמי ידידותי, בשלל שפות.

כלל אנשי שלומינו חסידי ברסלב מכירים את התופעה שכאשר הם בדרכם לציון רבינו הקדוש רבי נחמן מברסלב זיע"א,, הם מגיעים למדינה זרה, שם הם מתקשים להבין את שפתם של האזרחים תושבי המדינה, אם זה את שוטרי הגבולות, נהג המונית, או מוכר כל־שהו, כך שאנ"ש מוצאים את עצמם תרים אחר פתרון למצוקה ומחפשים איזה אדם שיוכל לשמש להם כמתורגמן.

בשנה האחרונה לאחר שפרצה המלחמה הקשה באוקראינה, ואנ"ש הפוקדים את ציון רבינו נאלצים לנסוע דרך מדינה שלישית, כך שגם אלו שכבר איכשהו הסתדרו עם השפה האוקראינית, נפגשים עם שפות נוספות בהם אין להם שום הבנה.

ובכן, בימים האחרונים עלה אחד מיקירי אנ"ש הרב אברהם לוי הי"ו לקו של אנ"ש קו 'איחוד חסידי ברסלב' והעלה פתרון ייחודי וקל אותו הוא מצא, ולאחר שהוא עצמו נעזר בו ונהנה ממנו מאוד, הוא מציע את הפתרון לאנ"ש הנוסעים אומנה.

המדובר, הוא קו טלפון קולי בשם 'קו אייקול' – יישומים קוליים בטלפון' המציע מערכת חינמית קולית עם מערכת של תורגמן דיגיטלי קל לשימוש.

השירות מוגש בכמה וכמה שפות (לנוחותכם מוצגות השפות לפניכם כולל מספר ההקשה לבחירה): עברית, 1. אנגלית, 2. צרפתית, 3. ערבית, 4. רוסית, 5. ספרדית, 6. גרמנית, 7. איטלקית, 8. יפנית 9. – לשפות נוספות הקש 0 ובחר: פולנית, 2. הונגרית, 3. רומנית, 4. סינית, 5. אוקראינית, 6. פורטוגלית, 7. נציין כי למרות שאין את השפה המולדבית, אזרחי במולדובה מבינים את השפה הרוסית.

רבים מיקירי אנ"ש הדבוקים ברבינו הקדוש מרבים לעלות אומנה, האחרים מקפידים לנסוע מידי שנה בשנה לפחות פעם אחת לפקוד את ציון רביה"ק בעיר אומן שבאוקראינה בימי הקיבוץ ראש השנה, כך שהפתרון שמנגיש 'קו אייקול' הוא פתרון מקצועי וריאלי שבעזהי"ת ישמש ויעזור לרבבות אנשי שלומינו בדרכם לצדיק.

'קו אייקול' – יישומים קוליים בטלפון 079.584.0000 לתורגמן הקש 6.

מתוך האתר "ברסלב נייעס"

נחמן העמקן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
שימו לב:
כל מי שקנה דרכם כרטיסים להונגריה לראש השנה:
חברת בלובירד bluebird ביטלה את כל טיסותיה לחודש ספטמבר מהארץ לבודפסט!!!
הנה הודעה ששלח לי אחד מאנ"ש שקנה כרטיס אצלם ליום שלישי שלפני ר"ה וקיבל את ההודעה מהחברה הצהרים:

1687357032883.png

נחמן העמקן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
כעת מתפרסם גם כאן:

'בלו בירד' ביטלה טיסות לימי הקיבוץ​

ברסלב נייעס ב׳ בתמוז תשפ״ג 17:52

חדשות תעופה • חברת התעופה בלו בירד איירווייז (Bluebird Airways) שמבצעת טיסות מהארץ להונגריה ביטלה הרבה טיסות, בין השאר בשבועות שלפני הקיבוץ ראש השנה:​

חברת התעופה הייוונית 'בלו בירד איירווייז' (Bluebird Airways) שמבצעת טיסות מהארץ להונגריה, ביטלה היום (רביעי) הרבה טיסות, בין השאר בשבועות שלפני הקיבוץ ראש השנה:
הודעה דחופה לאנ"ש שהזמינו כרטיסי טיסה מחברת התעופה הייוונית 'בלו בירד איירווייז' (Bluebird Airways) שמבצעת טיסות מהארץ להונגריה.
בשעות האחרונות (רביעי) ביטלה החברה הרבה מהטיסות שלה, בין הטיסות המבוטלות טיסות מהארץ לבודפסט, ובין הטיסות המבוטלות ישנם כמה טיסות מהשבועות שלפני ראש השנה.
וזאת לאחר שרבים מיקירי אנ"ש רכשו מהחברה כרטיסי טיסה לקיבוץ ראש השנה תשפ"ד, בעקבות המחירים הזולים שהיא מציעה.
אז כדאי שתבדוק אם הכרטיס שרכשת הוא לא מהחברה 'בלו בירד איירווייז' (Bluebird Airways), ובאם כן גש לסוכן דרכו רכשת את הכרטיס \ ראה לרכוש כרטיס חדש.
לפניכם הודעה שקיבל אחד מאנ"ש מהחברה היום (רביעי):
1687357032883-png.1404070

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
חברת בלובירד bluebird ביטלה את כל טיסותיה לחודש ספטמבר מהארץ לבודפסט!!!
יש אנשים שלא שמים לב למיילים מהחברות וחושבים שיש להם טיסה.
לפני כמה שבועות פגשתי יהודי שסיפר בטבעיות שהוא טס השנה עם וויז איר לסוצ'בה הסברתי לו שממזמן הטיסה שלו בוטלה ושיבדוק מה קורה עם הכרטיס שלו.
הוא רץ לבדוק וגילה שהכרטיס בוטל ושלא נשארו כרטיסים גם ליאסי, המלצתי לו להמתין ולחכות שישתחררו עוד כרטיסים ליאסי ושלא יעביר את הכרטיס לקלוז', לצערי הוא לא הקשיב והעביר את הכרטיס לקלוז' :(

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אני מעדיף שיהיה לי יותר מידע כמה משתמשים עם זה ושיהיה לי דרך לתקשר איתם.
כך במקרה שנחסם אני יודע מי השתמש עם זה ויכול לבקש מאנשים להשתמש רק אם לא הצליחו באתרים אחרים וכדו'
אבל אם כל משתמשי נטפרי יוכלו להכנס בלי להבין איך זה נפתח פתאום קצת יתר קשה לשלוט בזה.
אני רואה שזה קצת מורכב להגדיר את זה במחשב כי זה משתנה קצת ממחשב למחשב, נצטרך לעשות מדריך מפורט עם צילומי מסך עם צעד אחרי צעד.
אבל קודם אני רוצה שאנשים ימצו את כל האופציות לפני שמנסים להכנס לאתר האוקראיני, לכן נצטרך להוסיף באתר פירוט של כל הפתרונות לפני היעד ז"א:
הונגריה - מכיוון שהרכבת לא חוצה את הגבול אין סיבה לא לקנות אצל הסוכנים שהאתר שלהם עובד בישראל עם כרטיס אשראי ישראלי.
פולין - ניתן לקנות אצל הסוכן הפולני/הצ'כי אבל אי אפשר לבחור מקום, אצל הסוכן הפולני יתכן שאפשר לבקש הושבה ביחד בבקשה מיוחדת, החסרון בסוכן הפולני זה שהוא קצת יותר יקר, ויש קצת לחץ כשהם לא שולים את הכרטיס מיד.

באתר האוקראיני גם אם מצליחים להכנס אליו משום מה כשמנסים לקנות כרטיס מ/לפולין האשראי הישראלי לא עובר (ככה לפחות בבדיקות שלי לבנתיים) יתכן שזה תלוי בסכום שאותו מנסים לסלוק ויתכן שזה תלוי אם הרכבת חוצה את הגבול או לא (נשמע פחות סביר).

למי שבל זאת צריך את האתר האוקראיני נראה לי הכי יעיל יהיה אם ימלא טופס גוגל בו מפרט למה הוא צריך גישה לאתר האוקראיני ולשתף לכל מי ששמלא את הטופס מסמך בגוגל דוקס עם מדריך איך להתחבר, עם בקשה לא לשתף את המידע למישהו שלא ממלא את הטופס כי זה יכול לפגוע בכולם אם האתר יחסם וכו', ובקשה נוספת לשתף אותנו אם הצליחו לקנות עם אשראי ישראלי עם פירוט איזה אשראי עובד ובאיזה מסוף וכו'.

נושא נוסף שצריך לבדוק זה הזמנה לקבוצות מהאתר האוקראיני, יתכן שהם מוכרים כרטיסים שלא ניתן לקנות באתר ואז זה יהיה מועיל לספק פתרון לגישה לטופס באתר האוקראיני להזמנה קבוצתית.

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
Ukrzaliznytsia ממשיכה במאבק השיטתי שלה נגד ספסרות במכירת כרטיסים ליעדים הפופולריים ביותר.

לפיכך, Ukrzaliznytsia עוקבת אחר בקשות המוניות לא אופייניות בשירותים מקוונים, במיוחד בקווים בינלאומיים, וחוסמת חשבונות עם פעילות חשודה. על מנת לחרוג מהחסימה ולתת הערכה משפטית של פעולותיהם של ספקולנטים, החברה פנתה שוב ושוב לרשויות אכיפת החוק ושלחה את כל המידע שהצטבר על ספקולנטים כאלה.

☝️ סוף סוף יש לנו התקדמות ביכולת להעמיד לדין את מי שמונע מלקוחות בתום לב לקנות כרטיסים באופן חופשי.

לבקשת Ukrzaliznytsia, רשויות החקירה פתחו בהליכים פליליים. במסגרת חקירת קדם המשפט נמשכת האיסוף השיטתי של הראיות. הרכבת תספק לחקירה באופן שוטף חומרים נוספים על כל המקרים של עסקאות כרטיסים חשודות במערכות החברה, הן חשבונות המראים סימנים לשימוש לרעה והן נוסעים שקונים כרטיסים מהרמאים.

אנו קוראים לנוסעים לקנות כרטיסים רק בערוצים הרשמיים של Ukrzaliznytsia - באפליקציה, באתר, בצ'טבוט ובמשרד הכרטיסים.
זו הדרך היחידה להיות בטוח באותנטיות של הכרטיס שלך ולהימנע מתשלומי יתר וסיכוי לתקשורת עם רשויות אכיפת החוק במקום נסיעה נעימה.

ℹ️ אנו גם מזכירים לכם שכדי להגדיל את מספר המושבים הזמינים לנוסעים בנתיב הפופולרי ביותר קייב - ורשה ולהיפך, Ukrzaliznytsia השיקה את רכבת מס' 19/20 קייב - חלם, המתחברת בצורה נוחה לרכבת של הרכבות הפולנים בתחנת Chełm ומאפשר לנוסעים לבצע העברה נוחה ולהגיע לוורשה בו זמנית עם רכבת מס' 67 קייב - ורשה. Ukrzaliznytsia גם ביצעה נסיעת מבחן לוורשה עם רכבת המורכבת מ-14 קרונות בגודל סטנדרטי עבור אוקראינה וממתינה לאישור סופי מעמיתיה הפולנים להשיק את הקרונות במסלול הפופולרי ביותר.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה