אם אתה רוצה לפתוח את זה רשמי, אפשר לדבר עם נטפרי שיעשו את ההפניה אוטומטית.זה לא כל כך פשוט
זה לא כתובת שנכנסים דרך הדפדפן.
זה כתבות IP אחרת וצריך להגדיר בהגדרות של המחשב שbooking.uz.gov.ua יפנה לכתובת שלי במקום לכתובת האוקראינית
אם אתה רוצה לפתוח את זה רשמי, אפשר לדבר עם נטפרי שיעשו את ההפניה אוטומטית.זה לא כל כך פשוט
זה לא כתובת שנכנסים דרך הדפדפן.
זה כתבות IP אחרת וצריך להגדיר בהגדרות של המחשב שbooking.uz.gov.ua יפנה לכתובת שלי במקום לכתובת האוקראינית
אני מחפש מידע על נהג שיכול לקחת אותנו מגבול הונגריה - אוקראינה צופ' לאחת העיירות במערב אוקראינה מרחק 3 שעות נסיעה
להם לא אמור להיות כל כך הרבה נהגים באיזור.יש כל מיני, אתה יכול בין השאר לפנות גם לאומן אקספרס (055-222-3030) או פאייכלה (054-8700200)
יש להם (הוא לא צריך הרבה)להם לא אמור להיות כל כך הרבה נהגים באיזור.
אני מעדיף שיהיה לי יותר מידע כמה משתמשים עם זה ושיהיה לי דרך לתקשר איתם.אם אתה רוצה לפתוח את זה רשמי, אפשר לדבר עם נטפרי שיעשו את ההפניה אוטומטית.
לפעמים בגלל שאין להם הרבה, אז אין להם נהג זמין בכלל, או שיש להם במחיר מופרז.יש להם (הוא לא צריך הרבה)
הנה הודעה ששלח לי אחד מאנ"ש שקנה כרטיס אצלם ליום שלישי שלפני ר"ה וקיבל את ההודעה מהחברה הצהרים:שימו לב:
כל מי שקנה דרכם כרטיסים להונגריה לראש השנה:
חברת בלובירד bluebird ביטלה את כל טיסותיה לחודש ספטמבר מהארץ לבודפסט!!!
'בלו בירד' ביטלה טיסות לימי הקיבוץ
ברסלב נייעס ב׳ בתמוז תשפ״ג 17:52
חדשות תעופה • חברת התעופה בלו בירד איירווייז (Bluebird Airways) שמבצעת טיסות מהארץ להונגריה ביטלה הרבה טיסות, בין השאר בשבועות שלפני הקיבוץ ראש השנה:
חברת התעופה הייוונית 'בלו בירד איירווייז' (Bluebird Airways) שמבצעת טיסות מהארץ להונגריה, ביטלה היום (רביעי) הרבה טיסות, בין השאר בשבועות שלפני הקיבוץ ראש השנה:
הודעה דחופה לאנ"ש שהזמינו כרטיסי טיסה מחברת התעופה הייוונית 'בלו בירד איירווייז' (Bluebird Airways) שמבצעת טיסות מהארץ להונגריה.
בשעות האחרונות (רביעי) ביטלה החברה הרבה מהטיסות שלה, בין הטיסות המבוטלות טיסות מהארץ לבודפסט, ובין הטיסות המבוטלות ישנם כמה טיסות מהשבועות שלפני ראש השנה.
וזאת לאחר שרבים מיקירי אנ"ש רכשו מהחברה כרטיסי טיסה לקיבוץ ראש השנה תשפ"ד, בעקבות המחירים הזולים שהיא מציעה.
אז כדאי שתבדוק אם הכרטיס שרכשת הוא לא מהחברה 'בלו בירד איירווייז' (Bluebird Airways), ובאם כן גש לסוכן דרכו רכשת את הכרטיס \ ראה לרכוש כרטיס חדש.
לפניכם הודעה שקיבל אחד מאנ"ש מהחברה היום (רביעי):
יש אנשים שלא שמים לב למיילים מהחברות וחושבים שיש להם טיסה.חברת בלובירד bluebird ביטלה את כל טיסותיה לחודש ספטמבר מהארץ לבודפסט!!!
אכן, לכן פירסמנו את זה גם בברסלב נייעס, מקווה שזה יגיע לציבור.יש אנשים שלא שמים לב למיילים מהחברות וחושבים שיש להם טיסה.
כדאי שיופיע גם בלוח של ברסלבאכן, לכן פירסמנו את זה גם בברסלב נייעס, מקווה שזה יגיע לציבור.
אני רואה שזה קצת מורכב להגדיר את זה במחשב כי זה משתנה קצת ממחשב למחשב, נצטרך לעשות מדריך מפורט עם צילומי מסך עם צעד אחרי צעד.אני מעדיף שיהיה לי יותר מידע כמה משתמשים עם זה ושיהיה לי דרך לתקשר איתם.
כך במקרה שנחסם אני יודע מי השתמש עם זה ויכול לבקש מאנשים להשתמש רק אם לא הצליחו באתרים אחרים וכדו'
אבל אם כל משתמשי נטפרי יוכלו להכנס בלי להבין איך זה נפתח פתאום קצת יתר קשה לשלוט בזה.
סיפור מסובךלפיכך, Ukrzaliznytsia עוקבת אחר בקשות המוניות לא אופייניות בשירותים מקוונים, במיוחד בקווים בינלאומיים, וחוסמת חשבונות עם פעילות חשודה.
כן בשעה 14:37(דרך אגב, זה הודעה חדשה מהיום?)
כנראה הם עוקבים אחריך בפרוג...כן בשעה 14:37
איך ואיפה?אם ימלא טופס גוגל בו מפרט למה הוא צריך גישה לאתר
עדיין לא עשיתי טופסאיך ואיפה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: