אגב, המחיר בפאייכלה עדכני למזמינים עכשיו
וצפוי להתייקר בשבוע הבא
(באומן אקספרס המחיר אמור להישאר אותו דבר)
וצפוי להתייקר בשבוע הבא
(באומן אקספרס המחיר אמור להישאר אותו דבר)
שר החוץ אלי כהן לקאהן ב'קול חי': ההערכה היא שמספר החסידים שיטוסו השנה לאומן תהיה גבוהה בהרבה מהשנה האחרונה. השר פרוש מנהל את האירוע ומשרד החוץ יעשה הכל ע"מ לסייע.
ב"הבמולדובה: השר פרוש בדיונים לקראת מעבר אלפי חסידי ברסלב בדרכם לאומן
א'ומן נ'חמן 148 / נ'סיעה א'ומן 148לשם כך, חברת התעופה מוכנה להשתמש בשני מטוסי An-148 שפותחו באוקראינה, שבהם השתמשה לפני הפלישה הרוסית בקנה מידה גדול.
ללמד על מה צריכים להתפלל..."נכון לעכשיו אין שום הגבלה על מספר המתפללים. נקווה שזה יימשך כך. אנחנו שומעים אמירות כאלו ואחרות, אנחנו בודקים אותם וזה בדיוק המטרה של השר פרוש לוודא את הענין הזה גם כן ואנחנו נסייע לו כמובן גם בענין הזה".
שר החוץ חושף: "מקור הכוח שלי - שבת עם המשפחה" - רדיו קול חי
שר החוץ כהן ב'מהדורה המרכזית' על נסיעת חסידי ברסלב לאומן לר"ה: "נכון לעכשיו אין שום הגבלה על מספר המתפללים. נקווה שזה יימשך כך. אנו עושים הכל לסייע לממונה על העניין השר פרוש". וגם, מניין הוא שואב את כוחו? כהן: "אני מקפיד מאוד לחוות את יום השבת בביתי בחיק המשפחה. זה נותן לי כוח לכל השבוע"www.93fm.co.il
הם שמעו כמו כולם את האמירות של שגריר אוקראינה בישראל יבגן קורניצ'וק (לא נראה לי שהם שמעו שמועות כאלו מעוד גורמים...)ולמה הם שומעים מעצמם אמירות כאלו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: