יש את זה ותנסה גם באתר שלהם https://jholiness.co.il/ערב טוב
האם יש למישהו מספר טלפון שעונים בו.
להולינס במעזבוז אני רוצה לעצור שם ללילה לפני ראש השנה
ולא מצליח ליצור קשר במספרים הרגילים שלהם
תודה רבה
יש את זה ותנסה גם באתר שלהם https://jholiness.co.il/ערב טוב
תודה רבה
זה המספר של האחראי הגוי קוראים לו קולה הוא אמור לענות כמעט במאה אחוזערב טוב
תודה רבה
לרומניה אין כמעט רכבות יעילותאפשר להיעזר בכם?
מה הדרך שהכי כדאי - יש לי הלוך לבוקרשט וחזור ליאסי
איך להתנייד לאומן וחזור?
תודה
הנה זה כבר מתחיל...יהיה ניתן להגיע השנה אבל כמובן תחת מגבלות.
הוא התכוון להגבלות טכניות (של מחסור בכרטיסים וכד') אך אין ספק שעל כגון דא נאמר "לא מדובשך" וכו'הנה זה כבר מתחיל...
שהנציגים הישראלים יפסיקו לדחוף את האף שלהם ושיפסיקו לייצר לנו מגבלות
שנה שעברה בלי מגבלות היה טוב מאוד!!!!
ח"כ אליהו רביבו (הליכוד):
"נקראתי אל הדגל וכשהרבי קורא לי אני מתייצב מיד"
"אני שליח של רבינו בכנסת ישראל"
ח"כ רביבו שרואה את עצמו כמקורב לרבינו ואף השתתף 18 שנה בקיבוץ באומן בראש השנה והיה אף רשם בסוכניות הנסיעות "דרך צדיקים" ו"רביבוס" מתראיין הערב, נביא כמה נקודות מדבריו:
* אני מבקש להודות לשר החוץ אלי כהן שלקח את הענין ברצינות עם כל צוות משרדו וגם לשר מאיר פרוש שפועלים בענין
* אנחנו פועלים: לפתוח נתיבי תחבורה שיקלו על הנוסעים
- ליצור שיח מול המדינות הגובלות באוקראינה
- לפעול לטיסות ישירות של חברות זרות ללבוב עוד השנה
- להשיב את הנציגות הקונסולרית בקייב ולתת גם שירות באומן
* אני משוכנע שהתחיתות הדיפלומטית בין ישראל לאוקראינה לא תשפיע על הנסיעה לאומן
בסופו של דבר הם רוצים את התיירות זה מסייע לכלכלה
* אנחנו נצא בקרוב עם שר החוץ לפגישות באוקראינה ומולדובה
* התגובה של המל"ל שונה משנה שעברה שביקש למנוע ולצמצם את הנסיעה להפיך השנה הם פועלים באופן נמרץ ויצירתי לאפשר את הנסיעה
* אני מניח שנחצה את רף ה15000 נוסעים השנה ואף יותר מכך
אף אחד לא צריך את הטובות שלו!עוד ראיון של ח"כ רביבו ב"סקופים":
יהיה ניתן להגיע השנה אבל כמובן תחת מגבלות.
השנה המל"ל ומשקד החוץ מעודדים את הנסיעה אך דואגים שזה יתבצע באופן מאובטח ומבוקר.
כבר התקיימו מספר פגישות עבודה וסוכם על המשך פגישות בהמשך בין השאר גם בחו"ל,
שימת דגש מיוחד על מולדובה, לנווט ולנתב את הנוסעים מרגע הנחיתה עד ההגעה לאומן דרך אבטחת צירי הנסיעה והסרת חסמים שונים.
החיים באיזורים אלו באוקראינה מתקיימים כסדרם ולא מדובר באיזור מלחמה ממשי.
משרד החוץ מקיים מגעים רציפים גם באמצעות השגרירים וגם בדרכים נוספים בפולין וברומניה ובעיקר במולדובה.
אנחנו בקשר רציף עם סוכני הנסיעות וגורמים שונים.
שנה שעברה הסתובבה האימרה "שכשונאי הדת בשלטון, זה יותר טוב בשבילנו" הם לא מבפנים ולא יודעים בדיוק איפוא לקלקל...אף אחד לא צריך את הטובות שלו!
שקול טיבותיך ושדיא אחיזרי!
אל תנסה לעזור ואל תפריע!
רק מזכיר שח"כ אחר ששנים רבות נסע לאומן וכו' בסוף בקורונה נהפך לרועץ והיה מגדולי המפריעים לנסיעה.
אגב, רק אני מרגיש שהוא לא ממש מונח בעניינים ומה שהוא רואה שעסקני ברסלב עושים הוא מנסה לקחת את הקרדיט?
לבעלי טלפון כשר?ישלח מסרון
רשות האוכלוסין וההגירה מעדכנת היום (שלישי) כי בתיקון תקנות שפורסם לאחרונה על ידי שר הפנים, משה ארבל, נקבע כי כבר מגיל 16 יוכלו קטינים לקבל דרכון לעשר שנים. עד כה, רק מגיל 18 ניתן דרכון עם תוקף לעשר שנים ואילו עד גיל 18, התוקף היה לחמש שנים.
בדברי ההסבר, הובהר כי כיום מדינת ישראל מקבלים מגיל 16 תעודת זהות בתוקף לעשר שנים. בתיקון זה, הושווה למעשה התוקף המרבי של הדרכון לתוקף תעודת הזהות. התקנות חלות על דרכונים שיונפקו החל מהשבוע.
יצוין כי מדינות רבות מאפשרות דרכון עם תוקף של עשר שנים לבני 16 ומעלה וביניהן, ארה"ב, אנגליה, אוסטרליה ועוד.
שר הפנים, משה ארבל: "כחלק מהמדיניות להקל על הציבור ולשפר את השירות, החלטתי לקדם את התיקון האמור, שיחסוך למאות אלפי בני 16 ו-17 את הצורך בהגעה ללשכות רשות האוכלוסין וההגירה אחרי חמש שנים, ובכך, יוכלו לחדש הן תעודת זהות והן דרכון לאחר עשר שנים".
ורק עכשיו הוא נזכר לפרסם את זה...כבר לפני חודשיים
מעניין שאף אחד מהגורמים הרלוונטיים לא גר בחו"ל...הגורמים הרלוונטיים, בהם השר כהן, מנכ"ל משרדו, אנשי המל"ל, רשות שדות התעופה ועוד.
יו"ר מזכירות חסידי ברסלב, נחמן בן שעיה
והם כנראה יודעים איך עושים זאת.הם מבקשים לפנות לשלטונות המקומיים במדינות הסמוכות לאוקראינה בבקשה לתגבר את מעברי הגבול בימים לפני ראש השנה, על מנת שהחסידים לא ייאלצו לעמוד שעות ארוכות בביקורת הדרכונים בכניסות מפולין, מולדובה ורומניה"
כמובן, מדינת ישראל לא יכולה להישאר מן הצד וחייבת להראות הצלחות....מאחר שמי שנמצא בקשר עם השלטונות המקומיים הם שגרירי ישראל באותן מדינות
לא צריך אותכם, היה טוב שנה שעברה בלעדיכם!לתת גם שירות באומן
ולמה? אולי לכן אתם מנסים להראות לאוקראינה שהנסיעה קשורה אליכם?* אני משוכנע שהתחיתות הדיפלומטית בין ישראל לאוקראינה לא תשפיע על הנסיעה לאומן
טוב לשמוע הודאה ששנה שעברה המל"ל ביקש (ללא הצלחה ברוך ה') למנוע או לפחות לצמצם את הנסיעה, ו, הוא יעזור לנו השנה...שביקש למנוע ולצמצם את הנסיעה
מה יצירתי?, זוכרים את ההצהרות בשנים הקודמות (לא רק בעניין אומן).להפיך השנה הם פועלים באופן נמרץ ויצירתי לאפשר את הנסיעה
לידיעתך, את המספר הזה (ויותר מכך) חצינו כבר שנה שעברה.* אני מניח שנחצה את רף ה15000 נוסעים השנה ואף יותר מכך
ככה מדינת ישראל רוצה, שיהיה ניתן להגיע(?), אבל תחת מגבלות.יהיה ניתן להגיע השנה אבל כמובן תחת מגבלות.
מה?, לדוגמא:השנה המל"ל ומשקד החוץ מעודדים את הנסיעה אך דואגים שזה יתבצע באופן מאובטח ומבוקר.
שזאת אומרת שיהיו בעיות לא רק בכניסה לאומן אלא כל הדרך?אבטחת צירי הנסיעה
זה עדיין מראה את הגבולות האלו (אך מראה שהם חסומים) זה מראה את כל הגבולות שהיו קיימים נכון ל2020בלארוס? הגבול איתם לא חסום כבר מזמן או שזה לא מעודכן באתר הנ"ל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: