תעופה נסיעה לאומן לר"ה תשפ"ד

נחמן העמקן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
רשות האוכלוסין וההגירה: נפתחו 4,000 תורים חדשים לשבוע הנוכחי במרכז להנפקת דרכונים בבני ברק. (*בזימון תור להנפקת דרכון ביומטרי)

urieli

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
תודה רבה לכל הכותבים הנפלאים זה הפורום הכי תותח של הברסלבער'ס שאני מכיר והגיע הזמן להוציא את כל הידע שנצבר מכל הנסיעות של ר"ה דאשתקד רציתי לשאול אם מישהו יודע לגבי הוספת כבודה (20 ק"ג) בטיסות וויז אייר האם בהזמנה קבוצתית המחיר אמור להיות יותר זול מהרגיל ?
וכן שמעתי (בודאות) שבמענה הטלפוני וויז אייר מוכרים כבודה בחצי המחיר האם ידוע למישהו אם יש להם גם מענה בעברית כי באתר לא מופיע שיש מענה בעברית

נחמן העמקן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
וכן שמעתי (בודאות) שבמענה הטלפוני וויז אייר מוכרים כבודה בחצי המחיר האם ידוע למישהו אם יש להם גם מענה בעברית כי באתר לא מופיע שיש מענה בעברית
אני יודע שלפעמים בטלפון הם מציעים הנחות משמעותיות על כבודה אני לא יודע אם תמיד
אני חושב שאין להם מספר ישראלי. והשיחה אליהם עולה כסף ולפעמים מתייבשים על הקו (והמחיר של השיחה הוא כבר כמו ההנחה...)
אולי יש פה אנשים שיש להם בזה מידע טוב ממני.

עריכה: עשיתי עכשיו חיפוש ומצאתי את זה: https://secretflights.co.il/news/wizzair-luggage-hack/

נערך לאחרונה ב:

אור אורות

מהמשתמשים המובילים!
אין להם מענה בעברית, בכלל המענה בישראל לא פעיל וצריך להתקשר לחו"ל.

נחמן העמקן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מישהו יודע אם כל הסיפור עכשיו עם כח וגנר קשור לאומן ראש השנה כלומר הפסקת הלחימה?
"בשירות הביטחון האוקראיני מציינים כי לניסיון של יוג'ין פריגוז'ין לבצע הפיכה בפדרציה הרוסית לא הייתה השפעה משמעותית על יכולתם של הכוחות המזוינים הרוסים לנהל פעולות קרב באוקראינה.
לדבריהם, הלחימה באוקראינה במהלך המרד התנהלה כרגיל לאורך כל קו המגע. להפך, הכוחות המזוינים הרוסים עשו יותר ניסיונות לתקוף כוחות אוקראינים לכיוון בחמות".

נחמן העמקן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
כרטיס חזור בשלישי מיאסי עצירה בבוקרשט של 5 שעות 276$ כאן (במקום לנסוע בלי סוף אפשר להמתין בשדה"ת)
זה בלי מזוודה
וגם לא מממליץ לקנות ב my trip יש להם שירות זוועה

urieli

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
עם מזוודות (23) חברת tarom זה בחינה של טורקיש ברומניה
מצורף צילום מסך אגב למי שלא הבין ת'קטע מיי טרי ו גוטוגייט ועוד איזה כמה שמות מכובסים זה אותו חברה (וגם אותה גרפיקה)

קבצים מצורפים

• ‏‏צילום מסך (2).png
    ‏‏צילום מסך (2).png
    KB 126.7 · צפיות: 31

urieli

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
תראה מי שמתכנן אולי לבטל וחוק להגנת הצרכן וכדו' ברור שעדיף סוכן ישראלי אינטרנטי אבל סתם כך בקטע לחסוך זה סבבה קניתי אצליהם הרבה פעמים

נחמן העמקן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
תראה מי שמתכנן אולי לבטל וחוק להגנת הצרכן וכדו' ברור שעדיף סוכן ישראלי אינטרנטי אבל סתם כך בקטע לחסוך זה סבבה קניתי אצליהם הרבה פעמים
אני אכלתי איתם קש בעצמי (עד היום חייבים לי כסף)
אני רואה בחברה עצמה את זה ב267 יורו עדיך לקנות שם הרבה יותר כדאי ודוקא לא הרבה יותר יקר

אור אורות

מהמשתמשים המובילים!

urieli

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
1) וואו באמת כל הכבוד על הסדרת מאמרים פשוט חלישע'ס הדעת כבר כמה ימים שאני מנסה להבין את הנושא ורק עכשיו מצליח קצת לצשט'ל חיילכם לאורייתא .
2)... אז אחרי גלינסקי נחשף פה בפורום עוד סוכן (כנפי צדיקים) :)

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
ריכזתי כאן את כל המידע הידוע לי על רכישת כרטיסים באתר האוקראיני

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה