התייעצות נסיעה באמבולנס ללידה בבית חולים רחוק

צור1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
פרסום וקופי
עימוד ספרים
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
אוטומציה עסקית

יעקב הרמתי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
נכון, אבל אולי הם צודקים...

שטויות

ואם זה שליית פתח או מצג צד? מי יקח את האחריות על מות העובר רק בגלל ששקרתם על הנהג? ואם יהיה לידה באמבולנס שתתפתח למשהו מסוכן ויהיה צורך בתשתית של בי"ח מי לוקח אחריות? יו"ש?
מסכים שאין צורך להגזים ולהלחיץ אבל בהחלט חייבים לתת עובדות נכונות, ולהתפלל שיהיה צוות מבין וטוב ולא אחד שאין לו כח לעניין

כפי שכבר נכתב- גובים על פינוי מרוחק

תלוי בהסכם העסקה- אבל זה הכיוון

אז מרוב שהוא הבין אתכם הוא סיכן אתכם...
וד"א- מהיכרות אינטימית שלי עם מד"א אין סיכוי בעולם שהוא יפעל נגד המוקד [אא"כ זה אמבולנס איחוד..] כנראה שהשתנה משהו בנתונים, לדוגמא שהוא ראה שהמצב יציב ולא מתקדם כפי שהוא חשש בתחילה ואז הוא ביקש אישור שוב ונענה בחיוב
ברור, לא כתבתי כאן את כל הפרטים. וזה מצריך הרבה היגיון (בדרך הוא דאג להוציא אישור מהמוקד)

צבי2

משתמש פעיל
ברור, לא כתבתי כאן את כל הפרטים. וזה מצריך הרבה היגיון (בדרך הוא דאג להוציא אישור מהמוקד)
טוב שציינת
לדעתי חשוב להדגיש את הנקודה הזאת בכדי שאחרים לא יאבדו אמון בנהג הפשוט שאומר ש"אין לו אישור מוקד ולכן זה בלתי אפשרי ".... ויגידו לו "אבל אצל סבתא של בן דוד של פרוגיסט זה כן התאפשר"...
כדאי לזכור שיש אחריות למה שכותבים @יו

יו''ש

משתמש רשום
אם זה שליית פתח או מצג צד? מי יקח את האחריות על מות העובר רק בגלל ששקרתם על הנהג? ואם יהיה לידה באמבולנס שתתפתח למשהו מסוכן ויהיה צורך בתשתית של בי"ח מי לוקח אחריות? יו"ש?
מסכים שאין צורך להגזים ולהלחיץ אבל בהחלט חייבים לתת עובדות נכונות, ולהתפלל שיהיה צוות מבין וטוב ולא אחד שאין לו כח לעניין
כמובן שבכל עניין צריך ייעוץ רפואי. אני דיברתי עם העובד מד''א הוא לגבי הגעה לביה''ח מקצועי יותר בעקבות סיבוך שהיה אמור להתפתח אחרי הלידה
אבל ברור שכל מקרה לגופו של עניין ומצריך ייעוץ רפואי מקצועי
זה פשוט וברור ולכן לא ראיתי צורך לכתוב (תייגת מישהו אחר)
איך אני אוהב את הנחרצות שלך...

יעקב הרמתי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
כמובן שבכל עניין צריך ייעוץ רפואי. אני דיברתי עם העובד מד''א הוא לגבי הגעה לביה''ח מקצועי יותר בעקבות סיבוך שהיה אמור להתפתח אחרי הלידה
לפני תקופה קצרה הזמנתי מד"א ללידה. בדרך, הצוות החליט שלא נספיק להגיע לביה"ח ולכן נעצור בחנייה בצד הדרך והתחילו להתכונן ולזרז את הלידה, אחרי רבע שעה מד"א שלח ניידת אם איזה מומחית, והיא החליטה שאפשר להספיק להגיע לבית חולים.
בבית החולים אמר לנו הרופא מנהל המחלקה שאם היינו מתעכבים עוד ללידה בדרך, אז ח"ו היו נכנסים למצב סכנה חמור. שרק בבית החולים הצליחו להתגבר על זה. הודו לה' !

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה