עמדו במעבר חציה, אך כשגבם לכיוון הכביש.
הם לא תכננו לעבור - זה ברור.
גם אם הייתי עוצרת הם לא היו חוצים כי הם לא הסתכלו בכלל על הכביש / הרכב
אבל הטסטר הכשיל, הוא אמר יש אנשים במעבר חציה....
ממש מקומם!
עמדו במעבר חציה, אך כשגבם לכיוון הכביש.
הם לא תכננו לעבור - זה ברור.
גם אם הייתי עוצרת הם לא היו חוצים כי הם לא הסתכלו בכלל על הכביש / הרכב
אבל הטסטר הכשיל, הוא אמר יש אנשים במעבר חציה....
בהחלט!ממש מקומם!
הבנתי שהכל על הפנים!!!!!!מקווה בשבילך שהמצב עכשיו אחרי הרפורמה הרבה יותר טוב.
ויש פיקוח על הטסטים.
אולי כדאי לצרף אותו למידע לפני החתונה....האמת שהפוסט הזה זו יוזמה טובה,
אולי כדאי לצרף אותו למידע לפני החתונה....
צודק! השאלה רק באיזה טסט הם עברותעמדו על הגשר, תראו אלפי מכוניות תחתיכם, נהגים ונהגות, ודבר אחד משותף לכולם, כוווווווולם עברו טסט, זה ממש לא סוף העולם!!.
לא כל כך מסכים עם הבעיה של הלחץ של הטסטרכל השמועות והסיפורים על טסטרים רעים וחסרי לב לא יקלו עליכם בטסט, אדרבא זה ילחיץ אתכם!!!
והגורם הכי גדול לכשלונות זה הלחץ! אל תשדרו כלפי חוץ לחץ בשופו"א, תדאגו שהטסטר יהיה רגוע כשההגה בידיים שלכם.
תתמקדו בנסיעה רגועה, סעו בסבבה ובקצב חלק. כל העלאת מהירות או הורדת מהירות צריכה להיות בנחת, לא בבום.
הברקס לפני רמזור, לא צריך להעיף קדימה, גם לא בס"מ... זה יוצר תחושה של נהג לא מקצועי.
אתם צריכים שהטסטר יהיה רגוע, אז גם אם ראיתם את הרכב שכמעט התפרץ לכם לכביש (ועצר את עצמו) ואתם יודעים שהכל בסדר, תרידו מהירות, כי הטסטר לא בטוח שאתם ראיתם, והוא בלחץ!
אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק, אחרי בלימה של הטסטר אפשר לומר מה שרוצים....קבלתם הערה? לא קרה כלום, תגידו לטסטר "וואו צודק, אני רוצה לנסות שוב"...
המורה שלי אמר לי לחכות עד שמסיימים כדי לא להבהיל את הולכי הרגל.......אני נכשלתי על כך שבמעבר חציה בכביש רחב -2 נתיבים
הולכת הרגל עברה מלפני ממזמן, אבל עדין לא סיימה לעלות על המדרכה,
ואני כבר התחלתי לגלוש לקראת נסיעה.
צודק הטסטר, זה לא לפי הכללים, אבל זה היה בהחלט מעצבן, כי כן נתתי זכות
קדימה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: