האם מהקישורפעם ראשונה שאני מעלה
קישורים שווווים .....
חברות שלי מבקשות ממני לשלוח קישורים כי אני מוצאת קישורים של דברים שווים בזול אז תהנו....
קישורים שיווקים
שמיכת תינוק מתוקה
עוד שמיכה7.17€ 64% OFF|Muslin Bedding Cradle Quilts | Blankets Baby Girl Newborn | Baby Boy Blankets Newborn - Blanket & Swaddling - Aliexpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
שמלות יפות לבנות17.45₪ 83% de desconto|Cobertores de malha recém nascidos, crianças, meninos, meninas, algodão ultra macio, musselina swaddle wrap, criança, cobertor, lençol, 90x70cm| | - AliExpress
Compre Fácil, Viva Melhor! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
שמלות שבתיות יפות בזול24.86₪ 30% OFF|Children's Clothing Girl Dress | New Children's Dresses | Children Clothing - Girls - Aliexpress
סוודר מתוק לתינוק35.2₪ 40% OFF|Winter Dress Korean Style Children | Velvet Dresses Kids Winter - Autumn Winter New - Aliexpress
בגד לתינוקות סרוג12.42₪ 86% OFF|Spring And Autumn Newborn Baby Boys Sweater Cotton Long sleeved Cartoon Bear Korean Fashion Soft Thickened Casual| | - AliExpress
סט לזה לילדה יותר גדולה22.69₪ 40% OFF|VISgogo 0 24M Baby Boys Girls Sweater Rompers Fall Winter Clothes Flower Embroidery Crew Neck Long Sleeve Knit Bodysuits| | - AliExpress
בגד גינס מתוק לתינוקות15.06₪ 78% OFF|Winter Autumn New Baby Boys Girls Sweater Long Sleeve Cute Flower Knit Clothes Newborn Knitwear Pullover Top For Infant - Sweaters - AliExpress
סודר מתוק עם כיתוב לבנים קטנים25.24₪ 18% OFF|Denim Long Sleeve Baby Romper | Baby Boy Long Sleeve Romper | Baby Denim Hooded Romper - Rompers - Aliexpress
חולצה יפה וטרנדית לנשים36.88₪ 48% OFF|0 6Y Autumn Winter Children Sweaters Baby Girls Boys Knitting Pullovers Tops Long Sleeve Letter Embroidery Knitwear Kids Clothes| | - AliExpress
עליונית מהממת לנשים24.13€ 44% OFF|Cardigan Wrap Sweater Fashion | Traf Women Chic Fashion | Wrap Cardigan Tie - Women - Aliexpress
שלט לדלת34.9₪ 54% OFF|Cropped Crochet Cardigan | Korean Crochet Cardigan | Cropped Crochet Sweater - Top - Aliexpress
עוד שלט43.74₪ 49% OFF|Custom Personalized Family Name Hebrew Door Sign Sticker Acrylic Mirror Home Decoration For New House Gift| | - AliExpress
עוד שלט42.29₪ 62% OFF|Personalised Laser Cut 28cm Acrylic Modern 3D Floating House Number sign Outdoor Street Family Name Plaque Matte Black Grey| | - AliExpress
קפוצון מתוק בזול לתינוקות26.88₪ 64% OFF|Personalized Israel Family Name Signage Hebrew Door Sign Custom Acrylic Mirror Stickers Plate House Moving Gifts Home Decor - Wall Stickers - AliExpress
מגבת נחמדה ורכה לתינוקות14.22₪ 55% OFF|EWODOS 0 24M Toddler Baby Girls Boys Winter Warm Fuzzy Coat 3D Bear Hooded Jacket Zipper Kids Closure Fleece Outerwear Coats| | - AliExpress
מעיל מתוק לתינוק בזול2.86₪ 25% de desconto|Toalha de banho com capuz de bebê recém nascido, roupão infantil, envoltório Swaddle infantil, cobertor super macio, quente, dormindo, meninos, meninas, criança| | - AliExpress
Compre Fácil, Viva Melhor! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
גקט יפה לילדים בזול42.79₪ 22% OFF|Toddler Girl Winter Jacket | Children's Autumn Jackets | Children's Spring Jackets - Jackets & Coats - Aliexpress
צעיף מתוק10.79₪ 87% OFF|New Toddler Girl Winter Clothes Cute Patchwork Long Sleeve Hoodies Single Breast Baby Coats Baby Boy Clothes Kids Clothing 0-24m - Jackets & Coats - AliExpress
כובע חמוד עם דובי7.02₪ 40% OFF|Cartoon Winter Baby Scarf Cute Bear Plush Scarves for Kids Boys Girls Korean Solid Color Children Warm Neckerchief| | - AliExpress
קשת משחקים לעגלה1.87₪ 86% OFF|New Korean Cartoon Bear Baby Hat Knitted Baby Boys Girls Hat Winter Warm Cute Animals Toddler Kids Cap Beanies Bonnet 모자 - Kids Hats & Caps - AliExpress
39.57₪ 67% OFF|Bebek Beşik Çıngırak Oyuncak | Carreola Para Bebes De Juguete - Baby Crib Bell Toy - Aliexpress
יש את זה בקישורים ששלחתי?חסום לי האתר של פנדורה ...
פעם שלחו לי קישור מוסתר לזה
לא, לכן שאלתי בנפרד אם יש לךיש את זה בקישורים ששלחתי?
אני רוצה להזמין עכשיו, אבל אני לא מצליחה לראות את מספרי הדגמים .מצ"ב קישור לצארמס ותליונים של פנדורה
יש לכתוב למוכר בקניה את מס' הדגם שרוצים, בנוסף להוראות של רכישת מותג נסתר.
צפה בקובץ המצורף 146212144.88₪ |חרוזים קסמי עם אותנטי כסף חרוזים קסם צמיד כסף תכשיטים| | - AliExpress
צפה בקובץ המצורף 1462123
צפה בקובץ המצורף 1462124
צפה בקובץ המצורף 1462125
צפה בקובץ המצורף 1462126
צפה בקובץ המצורף 1462127
צפה בקובץ המצורף 1462129
צפה בקובץ המצורף 1462130
צפה בקובץ המצורף 1462131
צפה בקובץ המצורף 1462133
צפה בקובץ המצורף 1462134
צפה בקובץ המצורף 1462135
- מותג נסתר -
הוראות רכישה למותג מוסתר
- כשתלחצו על הלינק תראו מוצר אחר (התעלמו) מכיוון שאסור למוכר למכור העתק מותגים.
- יש לבחור את המוצר הרצוי לפי הקוד שמופיע על התמונה.
- יש לכתוב בהודעה למוכר EVA בסיום ההזמנה, כדי שאוכל לעמוד מאחורי הזמנתכם.
המוצר שישלח אליך הוא המוצר שאני מעלה כאן ולא המוצר שרואים באתר. ק.ש.
תשלחי לי את התמונה של מה שאת רוצה אכתוב לך את מס' הדגםאני רוצה להזמין עכשיו, אבל אני לא מצליחה לראות את מספרי הדגמים .
ובלינק ששלחת יש רק 5 דגמים בערך - להתעלם מהם?
תשלחי לי את התמונה של מה שאת רוצה אכתוב לך את מס' הדגם
בלינק אין בכלל דגמים, צריך לכתוב הודעה למוכר עם מס' הדגם.
יש דומים עם משלוח של כמה שקליםבלי דמי משלוח
מה את רוצה לעשות? להרוויח?מהממם תגידי אבל איך מעלים קישורים אני לא מצליחה
הצלחתי בסוף לצרף לך תמונותצפה בקובץ המצורף 1462194
בבקשההצלחתי בסוף לצרף לך תמונותצפה בקובץ המצורף 1462194
90/200 זה הגודל הרגיל של חדרי ילדים בארץ?תעשו טובה תתדיינו באשכול המיועד לכך!
מצעי יחיד 100% כותנה-
מיוחדים!!!!
73.46₪ 25% OFF|100% כותנה אלסטי סטי מיטה זוגית פרח Pring מצויד גיליון + 2pc ציפות יחידה מלכת מלך גודל מיטת כיסוי B99G| | - AliExpress
צפה בקובץ המצורף 1462916צפה בקובץ המצורף 1462922צפה בקובץ המצורף 1462917צפה בקובץ המצורף 146292466.88₪ 28% OFF|Bonenjoy 1 pc 100% כותנה מצויד גיליון פרחוני פרח מודפס מיטת כיסוי עם Elastaic המלכה/מלך גודל מיטה מצויד גיליון 180x200cm| | - AliExpress
סט יחיד 3 חלקים כותנה+ פוליאסטר
המון דגמים מתוקים ממש!!!
25.95₪ 61% OFF|3 יח'\סט סדינים ציפית גיליון סט מיטת כיסוי מצויד גיליונות עבור מיטה עבה לנשימה שינה נוח מוברש גיליונות| | - AliExpress
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: